Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Ágyneműhuzat

Olyan ágyneműhuzatot keres, amely kellemes tapintású, hosszú élettartamú, ugyanakkor valóban ízléses? Válasszon minőségi anyagokból készült, egyedülálló mintákkal díszített ágyneműhuzatok széles választékából, melyekben rendkívül kellemesen érzi majd magát. Vagy ajándékozzon ágyneműhuzatot egy Önhöz közel álló személynek. Nálunk beszerezhet felnőtteknek való vagy gyerek-ágyneműhuzatot is, így megajándékozhatja az egész családot.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Ár

8 990 - 19 350 Ft

65 termékek
-10% Luna pamutszatén ágyneműhuzat

Luna pamutszatén ágyneműhuzat

14 830 Ft 13 330 Ft

raktáron

-10% Blomster luxus-ágyneműhuzat, pink

Blomster luxus-ágyneműhuzat, pink

14 830 Ft 13 330 Ft

raktáron

-12% Blomster luxus-ágyneműhuzat, mint

Blomster luxus-ágyneműhuzat, mint

14 830 Ft 13 030 Ft

raktáron

-17% Camila luxus-ágyneműhuzat

Camila luxus-ágyneműhuzat

14 830 Ft 12 320 Ft

raktáron

-17% Karlona luxus-ágyneműhuzat

Karlona luxus-ágyneműhuzat

14 830 Ft 12 320 Ft

raktáron

-21% Izi ágyneműhuzat, piros

Izi ágyneműhuzat, piros

14 530 Ft 11 480 Ft

raktáron

-23% Thea ágyneműhuzat, virágmintás

Thea ágyneműhuzat, virágmintás

14 830 Ft 11 480 Ft

raktáron

Egy átlagos személy élete egyharmad részét ágyban tölti, ezért fontos, hogy valóban kellemesen érezze magát benne. Ehhez hozzájárul a minőségi ágyneműhuzat. Hogyan győződhet meg, hogy olyan ágyneműről van szó, melyben valóban jól érezheti majd magát?

Sok múlik az anyagon

Maximális kényelmet az ágyban csakis az ágynemű anyagának kiváló minősége nyújthat. A pamut nagyon népszerű anyag. A 100%-os pamut ágyneműhuzat kellemes tapintású, ugyanakkor légáteresztő és nagyszerűen szívja be az izzadságot. A szatén ágyneműhuzat is nagy közkedveltségnek örvend, amely puha, de strapabíró is, így hosszú élettartamú. Télen pedig tökéletesen megfelel a flanel ágyneműhuzat. 100%-os pamutból varrott, amely sűrű szövésű, ezért a flanel ágyneműhuzat valóban meleg. Ugyanakkor esetében a pamut tulajdonságai is megtalálhatóak, tehát rugalmas, légáteresztő és nedvszívó.

Könnyen karbantartható krepp ágyneműhuzat

A krepp ágyneműhuzat valóban kényelmes és minőségi. 100%-os pamutból varrott. A varrás sima és redőzött része váltakozik, így a felszín könnyebben karbantartható. A krepp ágyneműhuzatot nem szükséges vasalni, amit biztosan minden háztartás örömmel vesz.

Ágyneműhuzatok átlagon felüli minősége

A luxus-ágyneműhuzat a valódi kényelem érdekében gyártott. Ugyanakkor nagyon hosszú élettartamú, így ezen anyagok valamelyikének beszerzése valóban hosszú időre szóló befektetés lehet. A jobb minőségű ágyneműhuzatok közé tartoznak a damasztból készült, a pamutszatén vagy az ún. Mako Jersey ágyneműhuzatok.