Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Takarók

Válasszon olyan takarót, amelyben rendkívül kényelmesen érezheti magát. Kínálatunkban találhat gyermekplédeket, műszálas vagy mikroszálakból készült kényelmes takarókat, melyek valóban puhák, ráadásul a leghűvösebb napokon is nagyszerűen felmelegítik Önt. A filctakarók pedig segíthetnek otthonosabbá varázsolni lakását. Használhatja ezeket például kanapétakaróként is.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Ár

6 890 - 12 880 Ft

14 termékek

A takarók valóban sokoldalúan kihasználhatóak. Jól jöhetnek a háztartásban, de a kirándulások alkalmával is. Babaplédeket is kínálunk, melyek a legkiválóbb minőségű pamutból és bambuszból készültek. A pamut remek légáteresztő képességet, rugalmasságot és nedvszívó képességet biztosít. A bambusz pedig valóban kellemes tapintású, tökéletesen megfelel az érzékeny gyermekbőr esetében is.

A mikroszálas takarók kényelmet biztosítanak

A mikroszálas takarók kiválóan képesek felmelegíteni Önt a hideg téli és őszi estéken is. Ráadásul tapintásra kellemesek, ezért valóban kényelmesen érezheti magát bennük. Lakása környezetét igazán szebbé tehetik. Ehhez elég a takarót elegánsan a fotelre helyezni, vagy használhatja a kanapéja kiegészítőjeként is.

Filctakarók a háztartásban vagy kültérben

Piknikre készül a családjával vagy barátaival? Akkor biztosan szüksége lesz egy plédre, hogy legyen min ülnie. A filctakaró lehet a legmegfelelőbb választás. Puha, ugyanakkor rövid szálakból áll, tehát szinte kültéri használatra teremtették. Ráadásul használhatja ágy- vagy kanapétakaróként is. Jól jöhet takaróként például tévénézés közben is.