Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Ágyneműk és ágyneműhuzatok - TIPP

Az alvás mindenki számára az élet elengedhetetlen része, ezért valóban minőséginek kellene lennie. Ezt a ágynemű vagy az ágyneműhuzat helyes kiválasztásával érheti el. Válasszon a kínálatból például minőségi ágyneműhuzatot, finom takarót, kényelmes lepedőt vagy párna- és paplanbetétet.  Vagy szerezzen örömet az Önhöz közel állóknak, válasszon nekik ajándékot remek áron, amely támogatja majd őket az egészséges alvásban.

Olvasson tovább
2 termékek

Ha az ágyneműről beszélünk, az emberek többségének egy alapvető dolog jut az eszébe, ez a kényelem. Éppen ezért minden általunk kínált ágyneműhuzat a lehető legjobb minőségű. Kellemes tapintásúak, puhák, és megfelelnek érzékeny bőr esetében is. Ráadásul sok szín közül választhat. Lepedőket, gyapjútakarókat, párna- és paplanbetéteket vagy ágyneműhuzatokat kínálunk felnőtteknek és gyerekeknek is.

Válasszon minőségi ágyneműhuzatot

A minőségi ágyneműhuzatot az anyag alapján ismerhetjük fel, amelyből gyártották. A pamut ágynemű és az ágyneműhuzat nagyszerűen vezeti el az izzadságot, rendkívül légáteresztő, ezért nem fogja zavarni a túlzott izzadás. A szatén ugyanakkor valóban kellemes tapintású, rendkívül kellemesen érzi majd magát általa. Olyan ágyneműhuzatot keres, amely kellően felmelegíti Önt? Akkor a flanelanyag a megfelelő választás. A minőségi ágyneműhuzatok közé tartozik a kreppanyagból készült is.

Mi népszerű és miért?

Az utóbbi években sok háztartás szerez be krepp ágyneműhuzatot. Miért? Természetes pamutanyagról van szó, amely sima és ráncolt részekből áll, ezért nem szükséges vasalni. Ezért karbantartása egyszerű. Ugyanakkor légáteresztő és nedvszívó is a klasszikus pamut ágyneműhöz hasonlóan.

A nálunk beszerezhető ágyneműk és ágyneműhuzatok márkája

Faro - különféle anyagú ágyneműhuzatok, lepedők, takarók, párnák és paplanok

Brotex - cseh textilmárka - ágyneműk, lepedők, takarók, párnák és paplanok

Olzatex - különféle anyagú ágyneműhuzatok, takarók, párnák és paplanok