Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fürdőruhák - Alpha Male

Élvezze a gondtalan fürdőzést és a szórakozással teli nyarat az Alotex Fehérnemű fürdőruháiban. Az új fürdőruha-kollekciót a jelenlegi trendek szerint gondosan választottuk ki Önnek, meghagytuk a népszerű állandó darabokat és fürdőruha-kiárusítással egészítettük ki. Kínálatunkban nemcsak klasszikus női fürdőruhák, egyrészes, kétrészes vagy sportos fürdőruhák találhatóak meg, hanem modern tankinik vagy monokinik is.

Természetesen a férfiakat sem hagytuk ki. A klasszikus férfi fürdőnadrágok mellett népszerű fürdősortokat is kínálunk. Gyermekfürdőruháink webáruházunkban kiváló minőségű és strapabíró fürdőruhaanyagból készültek. Válogasson széles kínálatunkból, fürdőruháink különféle szabásúak, színesek és minden méretben hozzáférhetőek.

Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Fürdőruha típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szabás

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Nadrág

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Márka
Ár

4 920 - 7 460 Ft

13 termékek

Az Alpha Male kínálata

Az Alpha Male márka kínálatában férfi fürdőnadrágok hatalmas választékát találja. A fürdőnadrágok minőségi, Carvico márkájú anyagból készültek, antipeeling kezeléssel. A márka divatos termékei elérhetőek mint fürdő boxer, bővebb bermuda úszáshoz, fecske fürdőnadrág vagy fürdősort  férfiak számára. Biztosan megtalálja a kedvére valót a széles választékból. 

Alpha Male férfi fürdőnadrágok

Az Alpha Male minőségi fürdőnadrágok elsősorban európai gyártóktól származnak. Minden modell ezekből a fürdőnadrágokból egyedi az érdekes szabásának, minntájának vagy színének köszönhetően. Bárki képes lesz választani. Probálja ki és többé nem fog más márka után nyúlni. Alpha Male - fürdőnadrág az igazi férfiaknak.