Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kismamaleggingsek és nadrágok

Mindannyian szeretnénk minden körülmény között vonzóak lenni. Ez nincs másképp a babavárás időszakában sem. Ne változtasson stílusán a várandósság alatt sem, szerezzen be kényelmes leggingseket, melyek könnyedén alkalmazkodnak az Ön növekvő pocakjához.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Csomagolás
Márka
Ár

3 890 - 23 230 Ft

16 termékek

Szabaduljon meg a méretes vagy a nem túl praktikus, szoros nadrágoktól és gondoljon magára, hiszen megérdemli. A kényelmet Ön és gyermeke is értékelni fogja.

Kismamaleggingsek

Az Ön elképzelésének megfelelő kismamaleggingsek beszerzése gyakran kemény diónak bizonyul. Ezért az Ön elégedettsége érdekében kismamaleggingsek szabásának és típusának széles választékát készítettük el Önnek. Néhány modellt a szülés után is kihasználhat. Megbízhat a leendő anyukák érzékeny bőrét is figyelembe vevő, minőségi szabás kialakításában

A leendő anyukák tökéletes megjelenése

A kínálatunk kismamaleggingseihez természetesen egyéb, minőségi, kismamának szánt árut is vásárolhat. Rendelkezésre állnak kismamatopok, trikók, tunikák vagy sportos felsők ötletesen kialakított kivágásokkal gyermeke szoptatásának megkönnyítése érdekében, de kismamahálóingeket, szoptatós pizsamákat vagy szoptatós melltartókat és kismamaalsókat is találhat kínálatunkban. Vásároljon meg mindent egy helyen, próbálja ki kínálatunk legjobb termékeit.