Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Kismamatunikák, sportos felsők és pulóverek

A kismamadivat nemcsak szép, hanem elsősorban kényelmes darabokból áll. A kifinomult szabásnak hála ügyesen alkalmazkodnak az Ön növekvő pocakjához.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Bekapcsolás
Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Márka
Ár

8 840 - 16 780 Ft

11 termékek

A gyártók úgy választanak különféle gyártási technológiát, anyagokat és szabást, hogy minden nő elégedett legyen a várandósság alatt, és hogy a ruhadarabokat a szoptatási időszak alatt is viselni tudja. Próbálja ki a pamutból készült hosszú ujjú kismamatunikák vagy a sportos kismamafelsők által képviselt válogatott márkáinkat. Ezek a ruhadarabok szoptatásra is alkalmasak, hagyja magát kényeztetni általuk. Néhány termék alkalmas a gyermek kendőben való hordozásához is. A termékeink minősége első osztályú, megbízható gyártóktól származnak, pamutból készülnek. 

Kismamadivat

A modern (leendő) anyuka ruhatárának teljesítenie kellene a praktikum minden követelményét, ugyanakkor az esztétika is fontos.  Nem feltétlenül kell teljesen új ruhatárat beszerezni. Az kismamafehérnemű és az éjszakai viselet mellett az alapdarabokhoz tartoznak a pólók (tunikák) és a sportos kismamafelsők is. Kényelmesek, könnyen alkalmazkodnak az változó alakhoz, valamint eredeti kivágásokat rejtenek a gyermek megszoptatásához. Ráadásul pl. a sportos, kettős cipzárral ellátott felsőt társaságban is viselheti, amennyiben megkedvelte a gyermek kendőben hordozását. A kismamapulóverek a felhasznált anyagoknak hála remekül alkalmazkodnak a változó alakhoz, védik a derekat megfázás ellen, így egészében kényelmesen fogja érezni magát a legnagyobb hidegben is.  

Kismamatunikák

Jelenleg nálunk három tunikaváltozat áll rendelkezésre. Pamutszövetből készülnek, amelyet jó előnyben részesíteni terhesség és a szoptatási időszak alatt. A szabás jól alkalmazkodik a pocak változó méretéhez, szülés után pedig kényelmes szoptathat benne. Három színváltozat közül választhat hosszú vagy 3/4-es ujjal, kapucnival vagy anélkül.

Sportos kismamafelsők

Társaságba vagy akár sétához jól jöhet egy sportos kismamafelső. A hosszú felsőt főleg kényelmes leggingshez viselheti. Minden sportos felső a gyermek kényelmes szoptatásához kialakított - a különböző elhelyezkedésű belevarrt cipzáraknak köszönhetően. A felsők kapucnival és zsebekkel rendelkeznek. A legújabb divatirányzatoknak megfelelően úgy gyártottak, hogy kiemeljék a várandós hölgyek gyönyörű domborulatait.

Kismamapulóverek

Kényelme érdekében a téli időszakban jól jöhet egy kismamapulóver. Kiváló minőségű akrilszövetből készül, amely kellemesen megmelengeti Önt, nem érdes tapintású, sokáig olyan marad, akár az új. A pulóver lehet garbó vagy gallérral ellátott, amely megóvja nyakát a hidegtől. Három típusú kismamapulóver áll rendelkezésre különféle színekben és színváltozatban.