Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Alsónemű kismamáknak és várandós hölgyeknek - Újdonságok

A pocakja megállíthatatlanul növekszik, egyre feltűnőbb az öltözet alatt, és Ön egyre inkább azon kapja magát, hogy a küllem és divattrendek helyett a kényelmet és az otthoni nyugalmat részesíti előnyben? Válasszon kismamáknak való fehérneműink széles választékából, így nem kell kompromisszumokat kötnie.

Olvasson tovább
8 termékek

Az ALOTEX.HU puha, pamutból készült pizsamákat kínál várandósoknak és praktikus hálóinget várandósoknak 100%-os pamutból, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem rendkívül csinosak is. Nem feledkeztünk meg a kismamaalsókról és a szoptatós melltartókról sem. A kismama-alsóneműket választékunkban S-es mérettől XXL-es méretig kínálunk, néhány modell extra méretekben is rendelkezésre áll raktárunkban.

Pamut kismamahálóing – kényeztesse magát és kisbabáját

A minőségi kismamahálóing nélkülözhetetlen társa lesz nemcsak a várandóssága és a nehéz, szülészeten eltöltött idő alatt, hanem praktikus segítőtársává is válik a kisbabájával eltöltött első pár hónapban. Amennyiben azon gondolkodik, vajon van-e értelme erre a néhány hónapra speciális hálóinget beszerezni, ne feledje, hogy a kismamahálóinget úgy varrták, hogy a laza szabásnak köszönhetően kényelmesen puha pamutba burkolja az Ön hasát, ráadásul kényelmes és gyors szoptatást tegyen lehetővé. Mindez az ötletesen megoldott dekoltázsnak vagy a praktikus patentos vagy gombos összekapcsolásnak köszönhető. Kényeztesse magát és kisbabáját a megérdemelt kényelem által. A kismamahálóing tehát több hónapig jó szolgálatot nyújthat Önnek. Ha a kismamahálóinget minden előnyével együtt egyszerűen mégsem kedveli, válasszon nagyszerű kismamapizsamáink széles választékából!

Kismamapizsamáink - Minőségi anyag, elsőrangú kidolgozás és csinos szabás

A kismamapizsamáinkat kínálatunkban általában háromnegyedes nadrágrész és csinos, mell alatt szabott felsőrész kombinációja alkotja speciálisan a szoptatáshoz kialakított dekoltázzsal. A kismamapizsamákat különféle színváltozatokban és mintákkal kínáljuk, S-es mérettől XXL-es választhatóak. Minden pamutpizsama gondosan, első osztályú, puha pamutból varrott, tapintásra kellemes, így maximális kényelmet nyújt Önnek a várandósság és a szoptatás ideje alatt. A rövid ujjú pizsama ráadásul kiválóan ötvözhető kínálatunk a divatos pamutköntöseivel!

A pocakja megérdemli a kényeztetést a kismama-fehérneműben

A kerekedő pocak kétségkívül az öröm és büszkeség forrása minden leendő anyuka számára, ugyanakkor azonban előbb-utóbb öltözködéskor kiemelt komplikációk forrásává válik. Amennyiben kényelemre vágyik, és nem szeretné szépen kerekedő idomait elcsúfítani a nem túl vonzó bevágó varrások által, szerezzen be speciális kismama-fehérneműt. A praktikus kismamaalsók speciálisan úgy kialakítottak, hogy sehol ne nyomjanak, és finoman kövessék az Ön vonalait, így az Ön mindennapos megfizethetetlen segítőtársaivá válnak.