Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

BasBleu

23 termékek

A BasBleu cégről

A BasBleu céget 1992-ben alapították. Főleg harisnyaneműből álló terméksorozat előállításával foglalkozik, amely kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A gondosan megválogatott fonalakat elismert cégektől szerzik be. A márkát sok államban ismerik Európa-szerte.

Kismamaleggingsek

Szinte minden nő ruhatárában megtalálhatóak a leggingsek. Hihetetlenül kényelmesek, minden alaktípuson jól mutatnak. Mivel jól kombinálhatóak hosszabb mutatós toppal vagy tunikával, az irigylésre méltó küllem garantált.  A várandósság alatt sem kell lemondania a leggingsekről. Elég kiválasztani egyet a BasBleu márka rengeteg modellje közül.

Sportmelltartók

Sporttevékenységei egy csapásra kellemesebbé válhatnak az erős tartást nyújtó sportmelltartóink által. Próbálja ki a BasBleu márka újdonságát, amely minden bizonnyal kellemes meglepetést okoz majd Önnek.  

Harisnyák

A BasBleu márkájú elegáns mintájú, csábító harisnyák friss színt hoztak a már meglévő kínálatunkba. Jól jöhetnek társasági eseményeken, de akár irodában is viselhetőek. A szélek belső oldalain elhelyezett szilikonsávoknak köszönhetően soha nem volt a harisnyák viselése ennyire kényelmes. Intsen búcsút a harisnyatartó öveknek, merjen BasBleu combharisnyát viselni, emelje ki lábai valódi szépségét.