Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Alsónemű kismamáknak és várandós hölgyeknek - BasBleu

A pocakja megállíthatatlanul növekszik, egyre feltűnőbb az öltözet alatt, és Ön egyre inkább azon kapja magát, hogy a küllem és divattrendek helyett a kényelmet és az otthoni nyugalmat részesíti előnyben? Válasszon kismamáknak való fehérneműink széles választékából, így nem kell kompromisszumokat kötnie.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Nadrág

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

7 490 - 10 940 Ft

7 termékek

A BasBleu cégről

A BasBleu céget 1992-ben alapították. Főleg harisnyaneműből álló terméksorozat előállításával foglalkozik, amely kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A gondosan megválogatott fonalakat elismert cégektől szerzik be. A márkát sok államban ismerik Európa-szerte.

Kismamaleggingsek

Szinte minden nő ruhatárában megtalálhatóak a leggingsek. Hihetetlenül kényelmesek, minden alaktípuson jól mutatnak. Mivel jól kombinálhatóak hosszabb mutatós toppal vagy tunikával, az irigylésre méltó küllem garantált.  A várandósság alatt sem kell lemondania a leggingsekről. Elég kiválasztani egyet a BasBleu márka rengeteg modellje közül.

Sportmelltartók

Sporttevékenységei egy csapásra kellemesebbé válhatnak az erős tartást nyújtó sportmelltartóink által. Próbálja ki a BasBleu márka újdonságát, amely minden bizonnyal kellemes meglepetést okoz majd Önnek.  

Harisnyák

A BasBleu márkájú elegáns mintájú, csábító harisnyák friss színt hoztak a már meglévő kínálatunkba. Jól jöhetnek társasági eseményeken, de akár irodában is viselhetőek. A szélek belső oldalain elhelyezett szilikonsávoknak köszönhetően soha nem volt a harisnyák viselése ennyire kényelmes. Intsen búcsút a harisnyatartó öveknek, merjen BasBleu combharisnyát viselni, emelje ki lábai valódi szépségét.