Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Brubeck

Brubeck sportalsónemű

A Brubeck márka a divatos sportruházat szinonimája. A gyártó rendkívüli hangsúlyt fektet a funkcionalitásra. Szlogenjük - a BRUBECK - YOUR BODYGUARD - az alsónemű olyan gyártási technológiáját hangsúlyozza, amelynek köszönhetően mindenki úgy érezheti, mintha az alsónemű "testőrként" védene az extrém külső körülmények között is. Női is férfi alsónemű előállításával is foglalkoznak.

Brubeck női és férfi termoalsónemű

Az ALOTEX.hu-n megtalálható a Brubeck márka állandó, kiváló minőségű modellekből álló termékkínálata. A termékek pamut hozzáadásával készülnek és kitűnő hőszabályozó tulajdonságokkal bírnak. Minden modell varrás nélkül készül, rugalmas és légáteresztő anyagokból gyártott. A Brubeck alsónemű ideális választás bármely sporttevékenységhez, de akár a mindennapokban is viselhető. Rendelkezésre állnak férfi és női alsóneműk: bugyik, csípőbugyik, boxerek (száras bugyik), bikini szabású bugyik, női sportos trikók, sportmelltartók, férfi boxerek (klasszikus vagy shortbox típusúak) és fecskefazonú alsók. Ezen termékek fekete vagy fehér színben elérhetőek.

Juhgyapjú hozzáadásával készült Brubeck minőségi női alsók és boxerek 

Az alsók fonákján juhgyapjú (merino) felhasználásával készült, speciálisan feldolgozott réteg található. Ennek köszönhetően az anyag nem veszíti el alakját, a bugyik (boxerek) sehol nem nyomnak. Ideálisan veszik körül a testet olyan érzést keltve, mintha második bőrünk lenne. A poliamiddal kevert természetes szálak és a varrás nélküli gyártási technika garantálja az anyag egyedülálló hőszabályozó tulajdonságát és a maximálisan kényelmes viseletet. Ez az alsónemű véd a fagy és a túlmelegedés ellen, állandó testhőmérsékletet biztosít. A gyapjú rendkívül bőrbarát anyag. Ezek a termékek a Wool (angolul gyapjú) megnevezés alatt találhatóak meg. Győződjön meg Ön is a Brubeck férfi és női alsóneműk különleges tulajdonságairól.