Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Egyrészes fürdőruhák: a fürdőruhák típusai

Az egyrészes fürdőruhák rendíthetetlenül jelen vannak a fürdőruhák világában. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezen fürdőruhák választéka unalmas vagy idejétmúlt lenne. Épp ellenkezőleg - az egyrészes fürdőruhák különféle színekben, mintákban és érdekes részletekben bővelkednek, a divattervezőknek pedig a lehetőségek széles tárházát nyújtják. Ezen darabok főleg a telt idomú hölgyek által keresettek, de a karcsú hölgyeknek is rendkívül jól áll. Megújulásuk jeleként jelen vannak napjaink divatbemutatóin, ahol az egyrészes fürdőruhák lassan kiszorítják a kétrészes fürdőruhákat.

A jobb tájékozódás érdekében négy típusra osztottuk fel az egyrészes fürdőruhákat: elegáns, monokini, fürdőruhás ruha és sportos fürdőruha. Egyszerű szűrőt találhat a felső listában az Egyrészes fürdőruhák kategória bevezető szövege alatt.

Elegáns

Az elegáns fürdőruhákhoz soroltuk a rávarrott díszítőelemekkel, díszítéssel és feltűnő mintázattal ellátott fürdőruhákat. Ezek a modellek a kifinomult stílusú hölgyek által keresettek. Rendelkezésre állnak nagyobb méretekben is.

Monokini

A monokinik különleges típusú fürdőruhák - különféle hasítékokkal és kivágásokkal díszítettek a csípő, dekoltázs és a has területén. A 2017-es év divatja a kétrészes monokini, amely első pillantásra egyrészesnek tűnik, de tulajdonképpen két részről van szó: fürdőruhamelltartóról és egy meghosszabbított, a tarkónál megkötendő fürdőruhaalsóról.

Sportos

Az egyrészes fürdőruhák legszélesebb skáláját a sportos fürdőruhák kollekciója alkotja. Ezek a fürdőruhák megfelelnek a medencében történő kondíciós úszáshoz. Kiváló minőségű fürdőruhaanyagból készülnek, amelyek rendkívül ellenállóak a klórral és az elhasználódással szemben. Nagyobb méretekben is rendelkezésre állnak.