Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Milyen férfi fürdőnadrágot válasszon?

Ki ne szeretne jól kinézni? Amennyiben ízléses és jót mutató férfi fürdőruhát keres, jó helyen jár. A fürdőnadrágszabások közötti jobb tájékozódás érdekében ügyfeleink részére kényelmes szűrőt készítettünk el Fürdőnadrágtípusok elnevezéssel, amely a részletes paraméterek között található meg. Hisszük, hogy ez megkönnyíti Ön számára a fürdőnadrág-vásárlást. A férfi fürdőnadrágokat három kategóriába soroljuk:

Bermudák fürdéshez - Rövidnadrágok - Sortok

Aki egyszer kipróbálja a fürdősortot, többnyire már fel se vesz másmilyet. A férfiak a lehető legkényelmesebben érzik magukat benne (nem tapadnak a testre), és a praktikus zsebeket is értékelik. A bermudák és sortok gyorsan száradó anyagból készülnek, amely nem elasztikus, hanem épp ellenkezőleg, nem rugalmas. A belső részen általában háló van elhelyezve, esetleg fecskefazonú betét, hogy a fürdőnadrág jól tartson úszás közben is. Néhány termék nem tartalmaz ilyen betéteket. Ezen fürdőnadrágok előnye a sokoldalú felhasználás - viselhetőek fürdőnadrágként és hagyományos öltözékként is.

Boxerek

boxer fürdőnadrág a legtöbbet eladott férfi fürdőnadrágok közé tartozik. Jellemző rá a meghosszabbított szár, amely termékenként enyhén különböző hosszal rendelkezhet. A fürdőnadrág elasztikus, szűk fazonú, gyakran praktikus meghúzható zsinórral a derékrészen. A férfi boxer fürdőnadrágok kínálatunk legnagyobb részét képezik - több mint harminc változatot találhat. Ajánljuk az Alpha Male márkájú fürdőnadrágokat.

Fecskefazonú

fecskefazonú fürdőnadrágokat többnyire a sportos típusú férfiak részesítik előnyben. Szűk szabásúak, rugalmasak, elasztikusak és jól a helyükön maradnak. Ezért kifejezetten megfelelnek kondíciós úszáshoz.