Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Pareót, tunikát, kendőt vagy szoknyát válasszon a strandra?

Ahhoz, hogy a fürdőruhában szabadnak és vonzónak érezze magát, gyakran kevés is elég: például egy megfelelően megválasztott strandkiegészítő. Kellemesen beburkolnak, és képesek eltakarni az alakja apró tökéletlenségeit. Ízlésesnek és nőiesnek hatnak.

A leggyakrabban használt strandkiegészítő a fürdőruhához való pareo. Egy nagy méretű strandkendőről van szó, amely különböző módokon a törzs körül megkötendő. Szoknyává, mellénnyé vagy könnyű ruhává alakítható. A pareo megkötési módjairól Tanácsadásunkban szerezhet ötleteket. Nagyon szépen mutat a hosszú rojtokkal ellátott strandkendő is.

 

Öltözete elegánssá varázsolható a strandtunika által. A strandtunika lyukacsos anyagának köszönhetően nagyon levegős és könnyen szárad. Kihasználhatja felsőként is top vagy trikó fölé.

Nagyon kényelmesek a strandszoknyák vagy ruhák is. Egy szempillantás alatt felöltözhet, és bárhol kihasználhatja ezeket.

Ezen kiegészítők előnye az is, hogy a poggyászban nem foglalnak sok helyet. A tengerparti nyaraláson ideális társak lehetnek minden nap.