Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Hogyan törődjünk helyesen az alakformáló fehérneművel?

Az alakformáló fehérnemű viselete manapság nagyon népszerű dolog, ami nem csoda. Pillanatok alatt képes gyönyörű sziluettet varázsolni az estélyi ruhában. Semmiféle erőfeszítést nem tett, az elismerő bókok mégis garantáltak az Ön számára.

Mosás

Az alakformáló alsók többnyire szintetikus anyagokból készülnek, amelyek különleges törődést igényelnek. Az alsókat legjobb kézzel mosni. Vigyázzon a fehérítővel vagy a fehérítőt tartalmazó mosószerekkel - ezek ugyanis megkarcolhatják a szálakat, így a rugalmasságuk sérülhet. Ez főleg a fehér színű darabokra érvényes, amelyek esetében gyakran szándékosan választunk ilyen típusú mosószert. Az alakformáló fehérneműt ezért inkább mosógélekkel vagy kézi mosáshoz és finom fehérneműhöz való szappanokkal mossuk. Teljesen hagyjuk el az öblítő használatát, ez ugyanis megsértheti a finom műszálakat.

Szárítás

Az alakformáló hatású alsónemű szárítógépben történő szárítása nem helyénvaló. Hő hatására megváltozik a termék rugalmassága. Ezeket a ruhadarabokat semmi esetre sem vasalja.