Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Milyen típusú melltartókat kínálunk?

Kínálatunkban öt melltartótípus közül választhat: push-up, soft (puha), bralette és sportmelltartó. Ráadásul rendelkezésre állnak szoptatós, szilikon- és dekoltázsmelltartók is.

Push-up melltartó

Ez a melltartó ideális a kisebb mellek esetében, ugyanis enyhén megemeli és formázza őket oly módon, hogy azok nagyobbnak és teltebbeknek tűnnek. A kosarak belevarrt vagy kivehető töméssel ellátottak, amelyeknek köszönhetően a melltartó megtartja a formáját. A push-up melltartó gyönyörű alakot hoz létre, valamint megerősíti az Ön önbizalmát. A dekoltázs teltsége szabályozható a melltartó töméseinek hála. 

Soft melltartó (párnázás nélküli)

Rendkívül kényelmes fehérneműtípusról van szó. Elsősorban nagyobb mellekkel rendelkező nők keresik - enyhén mellkisebbítő hatással rendelkeznek. Kivételesen légáteresztők, ezért főleg a nyári időszakban megfelelőek. A merevítőknek hála kitűnően helyükön maradnak, valamennyire formálják a mellet. Kínálatunkban találhat merevítő nélküli, bikiniszabású soft melltartókat is, amelyeket a nyakrésznél kell megkötni.

Párnázott melltartó

Ezen melltartótípusok kosarai belevarrt párnázással rendelkeznek - ezek több anyagrétegből állnak. Hímzettek, de simák is lehetnek. Jobban formáznak, és stabilan, mellnagyobbító hatás nélkül tartják a melleket. Minden alaktípushoz megfelelnek. A legkedveltebb melltartótípusokhoz tartoznak.

Bralette

Egy egyszerű, merevítő és párnázás nélküli melltartóról van szó. Rendkívül kényelmes és légáteresztő. Kapcsokkal rögzítendő, jellemző rá a feltűnő díszítés: a széles csipkesáv, szalagok stb. Némely típus önállóan topként is viselhető, vagy a hölgyek az oversize pólók alól hagyják kikandikálni. A bralette melltartók hihetetlenül kényelmesek, ráadásul vonzóvá és csábossá tesznek minden nőt, aki tetszeni szeretne.

Sportmelltartó

A sporthoz ajánlott melltartónak olyannak kell lennie, amely alkalmas a gyakori mosásra, valamint jól kell tűrnie az izzadságot, emellett megfelelően kell rögzítenie a melleket. A sportmelltartó különféle mértékű rögzítést biztosít. Rendelkezésre állnak széles, de keskenyebb pántokkal ellátottak is, amelyek hossza szabályozható. Ideális darabok nemcsak sport és megerőltető fizikai aktivitás közben, hanem az általuk nyújtotta kényelem szempontjából is, aminek köszönhetően a hölgyek mindennapos viselését is megkedvelték.

Szoptatsó melltartó

szoptatós melltartó elengedhetetlen segítőtárs a szoptatási időszakban. A kosarak felső része lekapcsolható, így a gyermek egyszerűen megszoptatható. A választékban szerepelnek soft és párnázott szoptatós melltartók is.