Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Hat nagyszerű tipp a pareo megkötéséhez

  • Mellény megkötés. kendőn hozzon létre megkötéssel két oldalsó karkivágást. Ezáltal két pánt keletkezik, amin keresztül átdughatja a két karját. Így a megkötés egy hosszú mellényre emlékeztet.

  • Ruha T alakú nyakrésszel, elölről megkötés.  A kendőt feszítse ki a hátán, majd mindkét felső végét vegye a kezébe.  Azokat kösse össze, majd mindkettőt csavarja spirálalakba kb. a teljes hossz feléig. Mindkét végét kösse össze a tarkóján. A kilógó részeket rejtse el a keletkező "nyakpánton".

  • Ruha T alakú nyakrésszel, hátulról megkötés. Járjon el hasonlóan, mint a kettes pontban, de hátulról. Egy kis gyakorlatot igényel, de a végeredmény magáért beszél majd.

  • U nyakrészű ruha megkötés. Ez a megkötési mód rendkívül egyszerű és valóban hatásos. Elég kifeszíteni a pareót a háton, majd a karok alatt vezetni, mindkét felső részt középen megkötni, ezután spirál alakba tekerni. Végül elég a végeket összekötni a tarkón. A kilógó részek jól elrejthetőek a "nyakpánt" alatt.

  • Ruha gallérral megkötés.  Feszítse ki a strandkendőt megint csak a hátrésznél, a végeit keresztezze, majd kösse meg a nyak mögött. Szépsége az egyszerűségében rejlik.

  • Alotex fehérnemű - szoknya megkötés. A kendőt vezesse a fenekén, majd feszítse ki maga előtt, és felső részeket oldalt kösse masnira. Alatta kössön további két csomót a szabd végekkel, melyek masnira fognak emlékeztetni. Így elegáns, redőzött szoknyát tud kialakítani csábító hasítékkal az egyik lábánál.