Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Pizsamák, hálóingek és fürdőköpenyek, melyek felmelegítik Önt a leghidegebb napokon is

BOLYHOS FÜRDŐKÖPENYEK  

A hideg téli estékhez ideális választás lehet a bolyhos textil. Ezek a szövetek nemcsak hogy gyorsan felmelegítenek, de kellemesen puhák és finomak is. Kínálatunkban találhat bolyhos pizsamákat. bolyhos fürdőköpenyeket és bolyhos hálóingeket is. A bolyhos terméksorozat gyártói a DN Nightwear, LL, Sensis, Dorota, DKaren és a Regina. Amennyiben ilyen termékeket keres, válassza ki a szűrő segítségével a bolyhos vagy a poliészter anyagot.

Poliészterből készült termékekről van, melyek hosszú vágott szálakból készülnek, ezek 3 milliméternél is hosszabbak. A szálak különféle sűrűséggel és hosszúsággal rendelkeznek, melyek a szövet színén vagy fonákján is elhelyezettek lehetnek. Ez az anyag kínálatunkban soft, plüss vagy ún. lama elnevezésű is lehet (a DKaren márkájú bolyhos fürdőköpenyek esetében).

Kínálatunkban rengeteg bolyhos fürdőköpeny található. Nagyon népszerűek a meleg és bolyhos DKaren Diana és Eliza fürdőköpenyek, amelyek tizenkét színárnyalatban kaphatóak, a három színváltozatban elérhető Magnolia bolyhos fürdőköpenyek, az LL márka hímzéssel díszített, bolyhos fürdőköpenyei, valamint természetesen a fülekkel rendelkező bolyhos fürdőköpenyek.

Macska- és nyuszimotívum

Catus ecru                                                Bunny                                                Felis

 

Macis és egyéb állatminták 

Holiday                                               Mona                                               Lulu

 

MELEG HATÁSÚ DARABOK

Ebbe a kategóriába tartoznak a velúrpizsamák és fürdőköpenyek, a frottírpizsamák és fürdőköpenyek, valamint a flanelpizsamák és hálóingek. A meleg fürdőköpenyek közé sorolhatóak a termofrottír modellek (Lobelia, Lukas, Krokus, Megan) és a gyapjúból készült darabok (Timea). Továbbá meleg hatású modellek közé tartoznak azok a termékek is, amelyek pamut és melegítő hatású "termoréteg" kombinációjával rendelkeznek.

Melegítő hatású pamutpizsama

Renata                                               Euphoria                                               Wally