Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fehérnemű - a legnépszerűbb darabok

Amennyiben elhatározta, hogy imádott kedvesének fehérneműt vásárol, jól teszi. Alsót ajándékozni egy nőnek (és férfinak férfi alsóneműt) a szerelem valódi kimutatása és feledhetetlen gesztus lehet. Azonban lehetséges, hogy őrlődik, milyen fehérneműt is válasszon. Nem csoda, hiszen kínálatunkban több mint 250 bugyiváltozat, több mint 70 melltartó, valamint 60 férfi alsóneműváltozat áll rendelkezésre.

BUGYIK ÉS MELLTARTÓK

Egy hölgy számára fehérneműt vásárolni tisztán intim ügy, és a nőnek tudnia kellene erről a dologról, hogy elárulhassa, milyen szabású fehérneműt részesít előnyben. Lehet. hogy a férfiak csodálkozni fognak, de kínálatunkban nyolcféle bugyi található meg: klasszikus szabású bugyik, brazil bugyik, csípőbugyik (alacsonyan szabott), száras bugyik (női boxerek), francia bugyik, magas derekú bugyik (magasabban szabott bugyik), tangák és alakformáló bugyik. Melltartókból "csupán" öt alaptípus áll rendelkezésre. A választás egyszerűbb lehet, hiszen legszélesebb kínálatunkban fehér és fekete, esetleg testszínű modelleket találhat.

Amennyiben tanácsra van szüksége a megfelelő szabás kiválasztásával kapcsolatban, nézze meg a Bugyitípust választunk vagy a Melltartótípust választunk című, szabásokról szóló áttekintésünket Tanácsadásunkban. Lehetséges, hogy más kritériumok alapján keres női fehérneműt, ezért következő áttekintésünkben a különféle tulajdonságok alapján választhat: csipkés bugyik; mintás, feliratos és színes bugyik; varrás nélküli bugyik; alakformáló bugyik; érzéki tangák és brazil bugyik, valamint melltartók.

Csipkés bugyik

Mintás és ábrával díszített bugyik, színes bugyik

Varrás nélküli bugyik

Alakformáló bugyik

Tangák és brazil bugyik

Melltartók

FÉRFI ALSÓNEMŰ

Alsónadrágok, boxeralsók és fecskealsók

Amennyiben férfi alsóneműt keres webáruházunkban, minden bizonnyal talál megfelelőt. Sok különféle geometriai mintás, de akár vicces ábrákkal díszített alsóneműk közül választhat. Gondosan válogattunk a Cornette, Brubeck és Lama márkájú alsónadrágok, boxerek és fecskealsók közül.