Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

A szatén és a viszkóz közötti különbségek

                                     SZATÉN

A szatén a luxus szinonimája. Az éjszakai fehérneműk választékában rendkívül keresett szövet, ami nem csoda. Fényes megjelenése képes minden nőt csodálatossá és ragyogóvá varázsolni. Ismert tulajdonsága a tökéletes figyelemfelkeltés. Könnyű, puha és természetesen leomló, viselése rendkívül kellemes érzetet nyújt, ráadásul nyáron képes kellemesen hűteni. Minden alaktípuson jól mutat. Ajánlatunkban szaténköntösöket, szaténpizsamákat és szatén hálóingeket találhat. 

Kínálatunkban találhat ún. műszálas poliészter szatént is. Műszálakból készült szövetről van szó, amely a valódi selyemszaténnal összehasonlítva jócskán olcsóbb. A természetes selymet főleg a selyemhernyó mirigyváladékából és annak gubójából nyerik ki.

DKaren

DeLafense

                           VISZKÓZ (műselyem)

Az ún. viszkóz anyag jobb, mint a pamut, még ha sok tulajdonságában emlékeztet is rá. Minden bizonnyal értékelni fogja puhaságát, rugalmasságát és könnyen leomló jellegét. Az anyag nem veszíti el alakját, valamint nem sérül mosáskor úgy, mint a pamut (nem bolyhosodik). Viselése kellemesen hűvös érzetet nyújt. Webáruházunkban viszkózköntösöket, viszkózpizsamákat és viszkóz hálóingeket is találhat.

A viszkózszálak gyártásának alapvető nyersanyaga teljesen természetes eredetű. A cellulózról van szó, amelyet bükkfából vagy pamutból nyernek ki. A viszkózszálakat tartalmazó anyagok optimális hőcserét biztosítanak, így hozzájárulnak a kellemes érzetű viselethez. A múltban műselyemként is emlegették, az angolszász országokban rayonként ismerik. Ideális anyag éjszakai vagy otthoni öltözethez.

Kalimo

DKaren

Hamana