Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Az Ön kedvenc márkája, nem csak kismamáknak: Italian Fashion

 

Mikor váltja a Pradát az Italian Fashion?

Kései nászutunk Velencébe eleinte kedvezően alakult. Örültem, mint egy kisgyerek. Minden arra utalt, hogy életünk legromatnikusabb utazásán veszünk részt, és én végre saját szememmel láthatom a divat Mekkáját. Elutazásunk előtt néhány nappal azonban jött a megvilágosodás: a hátizsákomon kívül egy másik, teljesen új csomagocskát is vinnem kell, ezt azonban elöl... A Prada vagy Valentino ruhái helyett végül előkét hoztam haza, megtapasztaltam a reggeli (és egész napos) rosszulléteket - valamint egy kismama-hálóinget, mely teljesen meggyőzött arról, hogy a minőségi olasz divatról a váratlan terhesség miatt sem kell lemondanom. Próbálja ki saját bőrén Ön is az Italian Fashion kényelmét

 

 ismert személyiségeket öltöztet

Az Italian Fashion bölcsője Olaszország, mely máig inspirációforrása a márkának. Az Italian Fashion alapkínálata a kismama- és szoptatós fehérnemű - hálóingek, pozsamák, melltartók, kismamabugyik, trikók és tipok. Ezeket az ismert cseh youtuber, Little B (@BaraChvatalová) is megkedvelte - ő azzal is megismertetheti önöket, milyen csomagot kell összeállítani, ha itt az idő, és menni kell a szülészetre.

 

 

Forrás: Little B

Pizsama hölgyeknek és uraknak

Mikor 2007-ben eljutottak hozzánk az Italian Fashion első termékei, lenyűgözött minket a minőség és a termékek nagyszerű ára. Vásárlóink nagyon gyorsan megszerették az Italian Fashion fehérneműit. Ezért a kismamamáknak szánt választékunkat kibővítettük: vásárlóinkat női hálóingek, valamint férfi pizsamák és köntösök is várják, melyek segítségével olasz báj költözhet akár az Ön hálószobájába is.

 

Jarmila ALOTEX.ro