Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Miért nem elég egy bugyifajta?!

Néha eszembe jut, miért kell nekünk, nőknek mindent túlbonyolítani. Állandóan lótunk-futunk, elmegyünk a gyerekért az iskolába, (olykor) meleg vacsorát készítünk, rendszeresen takarítunk (még ha tudjuk is, hogy előre vesztett csatát vívunk), emellett pedig egy halom dolgot vásárolunk. Fehérneműs szekrényünkből nem hiányozhatnak a különböző színű és díszítésű klasszikus pamutbugyik, csipkebugyik, tangák, brazil bugyik, francia bugyik, női boxeralsók. Egyszerűen már csak ilyenek vagyunk, és ez rendben is van így. Hiszen a divat elsősorban szórakozás.

Igazi katasztrófa lenne, ha csak egy típusú kedvenc fehérneműtípust hordanánk...Vajon mit árulnának el rólunk az alsóink?

Szürke entellektüel pamutalsóban

Csak kényelmes holmit hord, ezért a tangák és a brazil bugyik számára idegen darabok. A csipkét fölösleges anyagpazarlásnak tartja, a látható varrásokat elavultnak. Elvből nem hord alakformáló és műszálas fehérneműt, mert azok nem egészségesek. A combjai védelmére a párás nyári időszakban inkább rendkívül hosszú szárú klasszikus bugyit választana a csábos bandelettes helyett. 

 

 

Mindenes cseléd bundabugyiban

Amennyiben szeretné a férjét garantáltan elriasztani, mutatkozzon előtte hatalmas, agyonmosott, elnyúlt, majdnem állig érő bundabugyiban. Ha ezt szeretné elkerülni, SOHA ne vegyen fel ilyesmit.

 

 

 

Dona Juana minimalista alsóneműben

Kizárólag átlátszó csípőszabású bugyit, pántos tangát, brazil bugyit és hasonló alsóneműt visel. Nap mint nap csábos fehérneműt hord minden eshetőségre felkészülve.

 

 

 

Maratoni futónő sportos alsóneműben

Ábécésorrendben szerepel fejében a világ összes sportfajtája. Fehérneműs szekrényében csak varrás nélküli bugyik, termoalsók és száras bugyikvarrás nélküli sportos tangák találhatók meg. Soha nem venne fel színes, csipkés vagy mintás alsóneműt.

 

 

Csomagolt kötözött sonka (értsd: alakformáló fehérneműben)

Mindenképpen szeretne karcsúbbnak tűnni, ezért mindenáron alakformáló bugyit visel a mindennapokban. Ha rájön, hogy elfogytak az alakformáló fehérneműi, betegszabadságra megy, bepánikol, a tervezett találkozóit lemondja. Otthon aztán egy tábla csokoládéval vigasztalja magát. 
 
 
 
 

Nénik csipkebugyiban

Csak rendkívül magas derekú. nagyon hosszú száras bugyit viselnek (pontosan úgy, mint száz évvel ezelőtt). Ha valamikor az üzletben tangára bukkan, azt hiszi, csúzli.
 
 

Kislány rózsaszín bugyiban

Bár régen elmúlt harminc, még mindig állatmintás bugyit és gyerekmintákkal díszített bugyikat hord. Majd megőrül a rózsaszínért. Úgy gondolja, hogy a Tweetyt ábrázoló bugyi a legmegfelelőbb a csábításhoz.
 
 

Két lábon járó reklám saját ítélőképesség nélkül

A reklámok jelentik a fő okot, amiért a televízió elé ül. Naponta órákat tölt internetezéssel, hogy az aktuális divatirányzatokat követni tudja, soha semmi nem kerüli el a figyelmét. Áttekintése van a világ celebjei által hordott alsónemű minden részletéről, az a kedvence, amit utoljára látott a reklámokban Csuklójára a kedvenc divatmárkáját tetováltatta.
 

Vonzó lehet az alsóneműkben hála nekünk is

Egészítse ki ruhásszekrényét a hiányzó darabokkal, váltogassa az alsóneműtípusokat, válasszon közülük alkalom szerint. Például a Wolbar, Ewana, Roza és Gabidar márkákkal csakis vonzó megjelenésű lehet. Próbálja ki alakformáló bugyijainkat, luxustangáinkat és brazil bugyijainkat, pamutbugyijainkat, csábos, elasztán hozzáadásával készült csipkebugyijainkat és egyéb szuper alsókat. Fehér, fekete, de piros színben is kaphatóak. ​

 
 
 

  Jarka az Alotex.hu-ból