Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Pizsamák, amelyek elengedhetetlenek télen

Ön is maximumra állítja a fűtést télen a lakásban járkálva? Amennyiben Ön fázós típus, és a szobahőmérséklet Önnél nem csökkenhet 25 °C alá, minden bizonnyal megkedveli meleg pizsamáinkat. A legjobb pizsamákat választottuk ki Önnek kínálatunkból, és kipróbáltuk, mennyire melegítő hatásúak. Most már csak Önön múlik, melyiket választja.

Level 1: Plüsspizsamák

Ezeknek a rendkívül meleg hatású pizsamáknak a fonákja és színe közepes hosszúságú puha szálakkal borított. Soft pizsamáknak, polárpizsamáknak vagy bolyhos pizsamáknak nevezzük ezeket. Ebből az anyagból készül a felsőrész és a nadrágrész is. Tökéletesen melegít a fülekkel ellátott (Harper) női plüsskezeslábas is.

Level 2: Pizsamák plüss felsőrésszel és soft hálóingek

Amennyiben valamely oknál fogva nem szeretne tetőtől talpig plüssbe burkolózni, válasszon olyan pizsamát, amely felső és alsó része különböző anyagból készült. Ez lehet a plüss és a pamut (Sova, Edita, Vesna, Ursus, Teddy maci) vagy a plüss és a velúr ötvözése (Daisy, Foxie, Holiday). Továbbá kitűnő választás lehet a szintén meleg plüsshálóing (Edita, Felis) is.

Level 3: Meleg pizsama velúrból, flanelből és frottírból

Ha inkább a velúrt, flanelt vagy a pamutból készült frottíranyagot kedvelte meg, vásároljon ilyen jellegű pizsamamodellt. Ezeknek a pizsamáknak jó hőszabályozó tulajdonságai vannak, ugyanakkor nem bolyhos anyagból készültek, amely valakit zavarhat. Választhat flanelpizsamákat: Dora, Wally és Lenka, frottírpizsamákat: Květa, Bára, velúrpizsamákat: Zina, Euphoria, Orchidea, de meleg hálóingeket is: Zora és Zina.

Level 4: Bélelt pamuthálóingek és kezeslábasok alváshoz

Imádja a pamutot, és csak enyhe melegítést igényel? Próbálja ki az anyag fonákján enyhén bélelt pamutot, melyet az Italian Fashion gyártó mega soft anyagnak nevez. Ez az anyag rendkívül puha és hihetetlenül kellemes tapintású a csupasz bőrön. Választhat férfi pizsamát (Dexter) és kezeslábast (Mario) vagy női mega soft pizsamát is (Ajla).