Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

2019 legújabb divatirányzatai

Mindenkinek más a természete, de valami mégis összeköt bennünket. Már kislányként szívesen nézegettük és illegettük magunkat a tükör előtt. Nem voltunk közömbösek anyukánk ékszerdoboza, legjobb ruhái vagy sminktároló neszeszere iránt sem. Jól emlékszünk az első fülbevalónk, cipőnk vagy melltartónk kiválasztására. Mindannyian szeretnénk tetszeni, és nemcsak a férfiaknak, hanem főleg saját magunknak. Mivel az inspirációkból sohasem elég, újdonságokkal és tippekkel szolgálhatunk az Ön új (jobb) idei megjelenéséhez.

 

A korallszín dicsérete

Idén viseljen élénk árnyalatú korallszínt, amely a 2019-es év színe lett. Szürke kisegérből ragyogó szépséggé válhat az elbűvölő Sandra, Irina vagy Deniza luxushálóingeinkben.

    

 

 

Csipkebodyban stílusosan

body visszatérését ünnepli. A csipkebody ugyanis képes kiemelni a női domborulatokat. Megfelel a csábos hálóing helyett, de akár munkahelyre is a blúz alatt viselt fehérneműként. Néhány csipkebody ráadásul belevarrt merevítő nélküli soft melltartóval is ellátott.

   

 

 

Csábítás felsőfokon mintás harisnyanadrágban

A lábai is megérdemlik a legjobbat. Hogy valóban csábítóak legyenek, és hogy az Ön kényelme se legyen korlátozott, válassza az idei újdonságot - a combfixet imitáló mintájú harisnyanadrágot. Az elismerő pillantások nem váratnak majd sokáig magukra.

    

 

 

Alsóneműnek válasszon bralette-et vagy brazil alsót

Talán mindenki számára ismert tény, hogy a push-up melltartóknak leáldozott. Helyüket fokozatosan átveszik a merevítők nélküli soft bralette melltartók. Ezek kiemelik a női keblek természetes szépségét, melyeket finom csipkével fednek be, és annyira gyönyörűek, hogy viselőik szándékosan engedik kivillanni a póló alól. A bralette elnevezés szerint találhatja meg őket.

Aki eddig nem cserélte le tangáit brazil alsókra, semmiképp nem halad a korral.  2019 slágere a fenékrészen magasabban kivágott alsók, az ún. brazil bugyik. Végre valaki rájött, hogy a szépségért nem feltétlenül kell szenvedni. Hálás köszönet neki ezért.

    .    

 

  

   Jarka az ALOTEX.hu-ból