Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Milyen fürdőköpeny- és pizsamaszetteket kínálunk?

Gyakran mondják, hogy az apróságokon semmi nem múlik - viszont próbáljon aludni egy olyan szobában, ahol egy szúnyog röpköd... Talán ebből világossá válik, hogy a részletek igenis számítanak, mondjon erről bárki bármit. Abban a mi csapatunk is egyetért, hogy jobb megoldás a pizsamából és fürdőköpenyből álló egész szett beszerzése, mint a ruhatárunk egyáltalán egymáshoz nem illő, régi darabjainak viselése.

A választásnál tartsa szem előtt, milyen hosszt és anyagot részesít előnyben és miért. A szettek nagyszerű ajándékok lehetnek egy-egy különleges alkalomra - legyen az születésnap, évforduló vagy karácsony. Egy szett kiváló esküvői ajándék is lehet. Amennyiben úgy dönt, saját maga választ szettet, eligazodhat az általunk ajánlott termékek között. Bízhat benne, hogy a kínálatunk időről időre megújul.

 

Kényelmes pamutszettek

Ez a típusú szett egész év folyamán kihasználható. A pamutfürdőköpeny jól jön a pizsamához reggel vagy beesteledéskor, mikor kezd hűvösebb lenni. Kihasználhatja az egész napos lustálkodáshoz, a barátnőjénél tett látogatáskor, wellnessközpontokban vagy üdüléskor a szállodában.

                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyű, viszkózból készült szettek

A viszkóz kellemesen hűsítő hatású, ezért nyáron kiváló viselet. Ha a köntöshöz hálóinget is beszerez, igazi hölggyé válik. Modelljeink molett nőknek is megfelelnek (4XL-es méretig állnak rendelkezésre). A várandósoknak nem szabad kihagyniuk a Nora köntöst és hálóinget, melyekben mesebeli hercegnőnek fogja érezni magát.

                                                                           

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szaténszettek igényeseknek

Életét biztosan kellemesebbé teheti egy exkluzív szaténszettel. Kínálatunk szinte minden szaténköntösét összehangolhatja szaténhálóinggel vagy pizsamával, így igazán elbűvölő szetteket hozhat létre.


​