Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Mit pakoljak a strandtáskába? Mindenekelőtt pareót!

Már alig várja, hogy célba vegye a repülőteret, majd élvezze a meleg napsugarak érintését? Akkor minden bizonnyal előre tervezi, mit is vigyen magával, vagy még inkább - mit ne vigyen a nyaralásra. Van egy tippünk az Ön számára - egy strandkendővel sok helyet megtakaríthat a poggyászban, és ez a tény önmagárért beszél.

 

Pareo?! Ismerkedjenek meg, kérem

A pareo az Ön ruhatárának elengedhetetlen darabja, fontos kellék a tengerparton vagy a medencénél is. Népszerű és divatos strandkiegészítő, amely első pillantásra kendőnek néz ki. Mérete hozzávetőleg 150x100 cm, rendkívül könnyű anyagból készül nyomott mintás vagy egyszerű mintás változatokban. Ruházatként vagy a női fürdőruhák kiegészítőjenként is viselhető.

A klasszikus strandkendő különféle módokon megköthető. Könnyedén helyettesítheti a hosszú vagy rövid szoknyát, esetleg a könnyű mellényt. Ennek köszönhetően sok pénzt is megtakaríthat. Videós tanácsadásunkban megtudhatja, hogy hogyan kösse meg legegyszerűbben pareóját.

 

Mi az idei nyár slágere? Az átlapolós pareo

Nemrégiben jelent meg újdonságként az ún. pántokkal ellátott átlapolós pareo, amely átlapolós miniruhaként vagy topként is viselhető. Előnye, hogy egykettőre fel lehet venni, és nem kell a csomókötéssel bajlódnia.

 

A strandkendő 8 előnye

  1. alakja minden hibáját elfedi
  2. gyorsan szárad
  3. a mérsékelt lehűléskor melegít
  4. helyettesítheti a felső ruhadarabot
  5. elegáns és ízléses megjelenést kölcsönöz
  6. helyt takarít meg a bőröndben egy másik pár cipő vagy egyéb szükséges dolgok számára
  7. önbizalomnövelő
  8. pénztárcakímélő

 

Tippek az Ön megnyerő megjelenéséhez:

a fürdőruha és a pareo összehangolása

 

    

    

    

    

     

 

 

   Jarka az ALOTEX.hu-ból