Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Provokáció fürdőruhában! Botrányosan formás hátsóra vágyik?

Olyan szerencséje van, hogy a természet feszes popsival áldotta meg? Bosszantsa fel irigyeit azzal, hogy van mit megmutatnia, és hogy nyugodtan felvehet brazil fürdőruhaalsót. Ugyanis az idei nyár slágerdarabjáról van szó.

 

A fenékrészen magasabban kivágott brazil alsók mutatós popsit varázsolnak Önnek

Szereti a bikiniket, és nem szeretne nyáron a vízparton szürke kisegér lenni? Viseljen brazil alsóval rendelkező gyönyörű kétrészes fürdőruhát. Lehet, hogy többek között fürdőruhájának köszönhetően is átélheti az igaz szerelmet. Ugyanis egyenesen a csábításra teremtették. A brazil fürdőruhaalsók a csokoládészínűre barnult popsi mellett optikailag gömbölyűbbé is formálják azt, és úgy fog kinézni, akár egy friss barack. Kitűnő szolgálatot tehetnek azoknál a nőknél, akiknek laposabb és kisebb fenekük van. Az ügyes, középen futó varrásnak köszönhetően mintha csak Önre szabták volna, az alsó egy milliméterrel sem mozdul el. Ennek köszönhetőn minden mozdulata örömtelivé válik.

     

   

    

   

 

A Baywatch sorozatot idéző fürdőruha a csillagok közé emeli Önt

A Baywatch c. kultikus amerikai sorozatot nemcsak a kisportolt testű színészek tették híressé, hanem a csábító egyrészes piros fürdőruha is. Amennyiben Ön bevállalós típus, mindenképpen szerezzen be egyet. Popsija csak egy kis részét takarja, a csípőrésznél pedig magasan kivágott. Ennek köszönhetően kiemeli a női domborulatokat, valamint optikailag nyújtja a lábakat. A Pamela Baywatch fürdőruhához másik bónusza a csábos mély dekoltázs is.

   

 

   Jarka a ALOTEX.hu-ból