Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

A legjobb férfipizsama a flanelból készült

Hogy miért szeretik a férfiak a flanelpizsamát, és tetszenek a nőknek, ha ilyet viselnek? A flanelpizsama sokak számára a legnagyszerűbb viselet. Nem egyszerű póló és melegítőnadrág, hanem ízléses ingszabás tetőtől talpig azonos mintával.  És ez így volt már régebben is, férfiak generációi kedvelték meg ezt a viseletet.


Sammy férfi flanelpizsama

A flanelpizsama 2019 divatjához tartozik

Nem titok, hogy a flanelpizsama tulajdonképpen retrópizsama. A klasszikus pizsamák csoportjába tartozik a tipikus gombolós pizsamafelsővel. A retródarabok viselete trendinek számít, és ami a legfontosabb - valóban illik a férfiaknak, valamint valódi kényelmet garantálnak alváskor.

A flanelt általában szeretik, vagy nem. Az utóbbi időben egyre több rajongójuk akad azonban, és mi jól tudjuk, mért. A speciális pamutfésüléses eljárásnak köszönhetően a szövet finom szálakból áll, és gyorsan és hosszan felmelegíti viselőjét. Nagy nedvszívóképessége van, érintésre kellemes. Nagyszerű választás lehet ősszel, télen vagy tavasszal.

 Élvezze a Rössli márka svájci minőségét

Szeretne gardróbjába némi svájci design által inspirált luxust csempészni? Nagyszerű választás lehet a fiatal, ámde rendkívül magabiztos Rössli cég flanelpizsamája. A pizsamáik rendkívül eredeti kialakításúak, pizsamáik népszerű és eredeti, kivételes minőségű darabok. A férfi pamutpizsamák zöme közkedvelt ajándékdobozba csomagolva forgalmazottak, melyeken betekintőnyílás is található. A márka gyönyörű női flanel hálóingeket is forgalmaz.

Barney férfi flanelpizsama