Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Lepje meg párját a nemzetközi nőnap alkalmából hálóinggel. Csodálkozni fog.

Minden nő el tudná mesélni saját történetét arról, mennyire nehéz összeegyeztetni gondoskodását a családról, háztartásról és a gyerekekről (férjről). Ha mindehhez a maratonhoz hozzájárul a régi ismerős PMS is, az érzések és az emóciók csak fokozódnak. Ma és naponta szeretné hallani a köszönő szavakat mindenért, amit megtesz, és szeretné a férfiak támogatását is érezni. A valóság azonban gyakran más. A támogatás kifejezéséért nagyon jól jöhet a nőnap.

A köszönő szavak, egy virágcsokor és egy hálóing kiváló hármas lehetA március 8-ra eső nemzetközi nőnapot több mint 100 éve ünneplik. Ez a nap nagyszerű lehetőség lehet, hogy kifejezze szeretetét feleségének, köszönetét édesanyjának vagy akár más ismerős hölgynek is. Hagyományos ajándék lehet egy virágcsokor, amely minden bizonnyal minden hölgyet megörvendeztet, de a legnagyszerűbb ajándékok különösen a maradandó darabok lehetnek. Mi okoz több örömet egy hölgynek, mint egy gyönyörű ruhadarab? Csak kevés ilyen dolog van...

Azt kérdi, milyen ruhadarabot ajándékozzon partnerének a nemzetközi nőnapra? Higgye el, hogy a legjobb választás egy luxushálóing lehet. Csipkés és szatén hálóingeket nálunk XS-estől egészen 5XL-es méretig talál.

Szeretné tudni, hogyan hízeleghetne feleségének? Amennyiben gyönyörű, mondja neki, hogy okos, amennyiben okos, mondja neki, hogy gyönyörű, és ha nem biztos benne, mondja neki, hogy lefogyott. Gondot okoz Önnek a hálóingek kiválasztása? Nincs ezzel egyedül. Tanácsot adunk Önnek.

Szenteljen egy kis időt az előkészületre, és válaszoljon egy-két kérdésre, melyeket gondosan előkészítettünk Önnek, hogy megkönnyítsük a vásárlást. A szövegben elhelyezett hivatkozások elvezetik Önt a megfelelő hálóing kiválasztásához.

Melyik színt kedveli a párja? A fehéret, bézst, kéket, feketét, pirosat vagy a rózsaszínt?

Inkább a szatén hálóinget vagy a viszkóz hálóinget részesíti előnyben?

vállpántokat vagy az ujjakat szereti inkább?

A virágmintás vagy az egyszínű hálóingeket viseli szívesebben?

Amennyiben szereti az újdonságokat, semmiféleképp ne hagyja figyelmen kívül újdonságainkat. Ezek közé tartoznak a Casmir márkájú luxushálóingek és tangák és az Excellent Beauty szatén hálóingek.