Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Mit viseljünk a vízparton vagy a medencénél? Pareót és fürdőköpenyt!

Semmi sem lehet jobb a frissítő víz mellett eltöltött nyári szabadság kiélvezésénél. Vajon mit rakjunk a bőröndünkbe, hogy az ne nyomjon egy tonnát, de megjelenésünkkel elégedettek legyünk, és legyen elég ruházatunk lehűlés esetén is? Erre a bonyolult kérdésre egyszerű válasz kínálkozik: csomagoljon be egy könnyű strandpareót és kompakt méretű, jó nedvszívó-képességű fürdőköpenyt. A pareo jó néhány ruhát, szoknyát vagy topot helyettesíthet, a fürdőköpeny pedig nemcsak a szállodai medence mellett, hanem este a szobában is jól felmelegítheti.Zseniális darab nyaraláshoz: pareo

A pareo (strandkendő) valóban az a ruhadarab, amely nem hiányozhat a tengerparti nyaralásból. Ez a zseniális darab rengeteg helyet megspórol az Ön bőröndjében, de népszerűségének nem ez az egyetlen oka. A pareo kellemesen felmelegít az enyhe lehűléskor, valamint képes elrejteni alakjának apró szépséghibáit, így kiemeli az Ön szépségét. És még mi a jó ebben? Ezen multifunkciós darab beszerzésével rengeteg pénzt megspórolhat ahelyett, hogy például márkás "rongyokat" vásárolna külföldi üzletekben. És ez tényleg megfontolandó tény.

Tipp: A pareo kiválasztásánál koncentráljon a színekre és a mintákra, hogy az jól összehangolt legyen a fürdőruhával és a felsőkkel. 

Načítám
Načítám

A kényelemért és az eleganciáért: fürdőköpeny

A medencéhez egyszerűen hozzátartozik a fürdőköpeny - felmelegít és magába szívja a fölösleges vizet, de hozzájárul az ízléses megjelenéshez is. A medencéhez a legjobb fürdőköpenyek a frottír és a velúr fürdőköpenyek. Ezek nem foglalnak túl sok helyet a poggyászban, szükség esetén melegítenek és megfelelő mértékben takarnak. A fürdőköpeny a pihenés, a relaxálás és a wellness szimbóluma, így a nyaralás ideális ruhadarabja, melyet le sem akar majd venni.

Tipp: A méretet megfontoltan válassza ki, hogy a fürdőköpeny járás vagy ülés közben ne nyíljon szét.

Načítám
Načítám