Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Mit árul el Önről az éjszakai fehérnemű? Tudjon meg többet önmagáról.

Jól ismeri önmagát? Próbáljon egy kis időt szánni arra, hogy megbizonyosodjon, hogy az éjjel legszívesebben viselt fehérneműje tükrözi-e az Ön természetét. Állapítsa meg, hogy olyan-e, mint egy kitörő vulkán, törékeny virágszál, tréfamester vagy nyugodt, akár az állóvíz.

Načítám
Načítám

A nők kedvelik a pamutpizsamát a kényelmetlenségben

Tetszik Önnek a kényelmes pamutpizsama, mert egyszerűen praktikus az alváshoz? Válassza a klasszikus pamutot, mert légáteresztő-képessége és rugalmassága megfelel az éjszakai "forgolódáskor". Ön valószínűleg jó humorérzékkel megáldott, realista és laza nő.

Pamut hálóingben a hagyománytisztelő nők alszanak

Már gyermekkorától pamut hálóingben alszik, és a hagyomány iránti született tiszteletnek hála nem talál okot a változtatásra? Akkor Ön minden bizonnyal sok mindenben konzervatív személy, aki nem szereti a változásokat

A kezeslábasok azoknak a nőknek tetszenek, akik szeretik a változásokat

kezeslábas a pizsama egy hajszállal kényelmesebb fajtája. Azok a hölgyek viselik, akik szívesen kísérleteznek, ugyanakkor kedvelik a kényelmet. Ugyan nem vadmacskák, de szívesen szórakoznak és emberekkel veszik körbe magukat.

A luxushálóingeket a vampok viselik

Gondosan megválogatja, mit visel, mert jól tudja, hogy ez tükrözi az Ön pozícióját is. Érdeklik Önt a divatirányzatok, jól kiismeri magát az anyagok és szabások terén. Vadmacska természete van, nagy önbizalommal rendelkezik, és mindig rendíthetetlenül megy céljai után. A szatén hálóingek és luxushálóingek tipikusak a kolerikus és társasági hölgyekre.

Az infantilis léleknek az ábrákkal díszített hálóingek valók

Amennyiben inkább gyermeki lélekkel rendelkezik, gyorsan hatalmába kerítik az pozitív érzések, de hamar el is szomorodik, válasszon hagyományos szabásokat - érdekes ábrákkal és mintákkal díszített hálóingeket. Ön kifinomult érzékkel rendelkezik a szépség irányába.

A virágmintákat inkább az álmodozók és a konzervatív típusok kedvelik

Minden romantikus lélek legszívesebben virágmintákhoz nyúl, legyen az pizsama vagy hálóing. Tudják, hogy a virágmintákban a szépség és a nőiesség ötvöződik. Klasszikus mintaként azok a hölgyek választják, akik minden hagyományos dolgot szeretnek.