Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Válasszon minőségi és kényelmes takarót

A takaró nagyszerű segítség a háztartásban. Használható kanapé- vagy ágytakaróként, esetleg piknikplédként. Ráadásul a hideg napokon beleburkolózhat, és kiélvezheti a puhaságot és kényelmet. Tekintse meg, milyen tulajdonságai vannak az egyes takaróanyagoknak.

Teplá deka larisa
Meleg műszálas takaró
Jemná deka z bambusu pro miminko
Finom tapintású bambusztakaró kisbabáknak
Hebká deka z mikrovlákna
Puha mikroszálas takaró

Finom mikroszálas takaró

Ezek a takarók kényelmes kuckóvá varázsolják otthonát. Sok színkivitelben és mintával gyártottak. Könnyen összehangolhatóak a beltérrel. Tapintásra puhák és melegek. Rendkívül kényelmesen érzi majd magát bennük. Ráadásul egyszerűen karbantarthatóak. Mosógépben moshatóak, ellenállóak a kopással szemben, így sok évig használhatóak.

Načítám
Načítám

Takaró, amely tökéletesen felmelegíti

A műszálas takarók nagyon jól jönnek különösen télen. Melegek és mindkét oldaluk használható. Felületük nem durva, kellemes tapintásúak. A műszálas takarók akrilból varrottak, amely tökéletesen helyettesíti a gyapjút. Gyönyörű mintákkal díszítettek, amelyek stílusosan egészítik ki a belteret. Ágytakaróként is megfelelnek.

Milyen takarók ideálisak kisbabáknak?

A kisbabáknak azok a takarók a legmegfelelőbbek, amelyek használata megfelel az érzékeny és finom bőrű kisbabáknak. Nagyszerű például a bambusztakaró, amely légáteresztő és rendkívül puha. Valódi kényelmet biztosít a kisbabának a kötött akrilszálas pléd is. Ez ráadásul a babakocsiban, babaágyban vagy bölcsőben nagyon szép látványt is nyújt.

Načítám