Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fürdőköpenyek minden alkalomra

Tudta, hogy a tökéletes fürdőköpeny kiválasztásánál fontos kritérium az alkalom, melyhez be szeretné szerezni? Wellnessüdülésre készül? A fürdőköpenyt fürdés után fogja használni, vagy csak bele szeretne burkolózni és pihenni? Minden fürdőköpeny máshová felel meg. Tekintse meg, milyen lehetőségei vannak.

Pihentető wellnessüdülés vagy fürdő?

Relaxációs üdülés előtt áll, és nem tudja, milyen fürdőköpenyt csomagoljon be? Nagyszerű választás lehet a pamutanyag. Légáteresztő, remekül vezeti el az izzadságot és könnyen szárad. Ráadásul a pamut fürdőköpenyt otthon is kihasználhatja hagyományos fürdés után.

Načítám

Fürdőköpenyek a valódi kényelemért

Szívesen lustálkodik télen a tévé előtt? Miért ne burkolózna bele egy puha fürdőköpenybe, amelyben tökéletesen kényelmesen érezhetné magát? A plüss fürdőköpenyek érintésre puhák, ezért már az első pillanattól megszereti őket.

Načítám

Romantikus este a párjával

Csábító megjelenést szeretne, ugyanakkor kényelmesen szeretné érezni magát? Akkor a legjobb választás a szatén vagy a viszkóz fürdőköpeny lehet. Mindkét anyag puha, könnyed, és páratlanul mutat majd bennük. Ráadásul luxuspizsamákkal hangolhatja össze megjelenését, és így tökéletes szettet alkothat, amely remekül megfelel a kettesben eltöltött romantikus pillanatokhoz.

Načítám

Fürdőköpenyek minden évszakra

A poliészterből készült bolyhos fürdőköpeny nagyszerű választás lehet télre. Rövid és sűrű szálakból állnak, így tökéletesen felmelegítik Önt. Ezzel ellentétben a szatén és viszkóz fürdőköpenyek hűsítő hatásúak, ezért tökéletesen megfelelnek a forró nyári estékre vagy reggelekre. Univerzálisabb darabot keres, amit nyáron és télen is viselhet? Szerezzen be pamut fürdőköpenyt.

Načítám

Várandósság alatt vagy a szülészeten

A szülészetre a vékony pamut fürdőköpeny az ideális választás, amely kellemes tapintású, és érzékeny bőrű személyeknek is megfelel. A kismama-fürdőköpenyeket a várandósság alatt, majd szülés után is hordhatja.

Načítám