Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Alsónadrágok, boxer- vagy fecskealsók - minden férfi dilemmája

Az alsónemű megfelelő kiválasztásával nemcsak a nők foglalkoznak, hanem a férfiak is. Minden férfi kedveli a kényelmet, ugyanakkor stílusos megjelenést szeretne, ezért a választás valóban nehéz. Tekintse meg, milyen előnyei, hátrányai vannak és miben különböznek az alsónadrágok, a boxer- és fecskealsók. Ezután a választás könnyű lesz.

Alsónadrágok a valódi kényelem érdekében

A klasszikus alsónadrágok rendkívül népszerűek a férfiak körében. Szabad mozgást biztosítanak, ezért kényelmes viseletet biztosítanak. Az alsónadrágok általában természetes pamutból varrottak, ezért légáteresztőek és tökéletesen elvezetik az izzadságot. Ráadásul viseletük megfelel érzékeny bőrű férfiak számára is. Sokféle színben gyártottak, a leggyakoribb azonban a klasszikus kockás kivitel. Most ráadásul vidám mintás, kényelmes alsónadrágokat is beszerezhet, melyeket a hölgyek is imádnak a férfiakon.

Načítám

A boxeralsók mutatósak

A férfiak zöme manapság boxeralsót hord. Ez az alsónadrágok és a fecskealsók közötti kompromisszumot jelenti. Testhezállóak, és szinte minden alakon jól mutatnak. Elasztán hozzáadásával varrottak, hogy rugalmasak legyenek, és jól illeszkedjenek az Ön alakjához. Megfelelnek szűk nadrágok, öltönynadrágok alá, de megkedveli ezeket majd sporthoz is. A boxeralsók testhez simulóak, ezért bármilyen mozgásformára képes lesz bennük. Különféle modern mintával gyártottak, amelyekből valóban mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Načítám

A fecskealsók jól illeszkednek az Ön alakjához

Olyan alsóneműt keres, amely tökéletesen veszi körül alakját? Akkor a fecskealsó a legnagyszerűbb választás. Sok férfi nem mondana le ezekről. Kivágottak, ezért viseletükkor sehol nem fognak zavarni. Kihasználhatja napközben vagy sporthoz is. Néhány férfi a fecskealsót a nagypapák alsóneműjének tartja. Ez azonban tévedés. Választhat modern megjelenésű, stílusos feliratokkal díszített fecskealsókat.

Načítám

Tipp Önnek

A legjobb választás, ha otthon boxeralsói, alsónadrágjai és fecskealsói is vannak. Amennyiben szeretne otthon lustálkodni, vagy a kényelmes alváshoz keres valamit, vegyen elő fiókjából alsónadrágot. Ha bálra készül, vagy szűk nadrágban készül ki, válasszon boxeralsót. Sporthoz pedig fecskealsót vehet elő.

Stylové pánské boxerky
Stílusos férfi boxeralsók
Pánské vánoční trenýrky
Férfi karácsonyi alsónadrágok
Stylové pánské boxerky
Stílusos férfi boxeralsók