Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Felejtse el a kinyúlt pólót és melegítőt. Szerezzen be divatos otthoni ruházatot.

Mindig, mikor munkába, városba vagy bárhová máshová készül, a lehető legjobban szeretne kinézni. Amint azonban hazaér, viseltes pólóba vagy lyukas melegítőbe bújik. Tudta, hogy a szép, ugyanakkor kényelmes otthoni ruházat egy sor előnnyel jár? 

  • Kellemesen fogja érezni magát benne, így háborítatlan pihenésben lehet majd része.
  • Sőt, a divatos darabokban sokkal vonzóbb lesz a mindennapos otthoni tevékenységek idején is.
  • A stílusos és kényelmes otthoni ruházat megnöveli produktivitását. Így könnyedén dolgozhat otthonról bárminemű akadály nélkül.
Dámský komplet Leona
Leona női szett
Komplet Trixi využijete i na sport
A Trixi szettet sportoláshoz is viselheti

Hogyan válasszunk helyesen otthoni ruházatot?

Az otthoni ruházat kiválasztásakor nemcsak a színre vagy mintára kell odafigyelni, hanem az anyagra is, hogy kényelmesen érezhesse magát benne. A pamutanyagok, amelyek megfelelnek allergiában szenvedőknek vagy atópiás bőrrel rendelkező személyeknek, valamint a poliészter hozzáadásával készült anyagok népszerűek, hiszen maximális puhaságot biztosítanak.

A következő kritérium a szabadságérzet. Csak Öntől függ, hogy a laza vagy az elasztán hozzáadásával készült rugalmas ruházatot részesíti előnyben. Az a fontos, hogy a ruházat sehol ne szorítson túlságosan. Több lehetőség közül választhat. Hosszú nadrágból és pulóverből álló otthoni szetteket vagy meleg téli szetteket is kínálunk. Az utóbbi években nagyon népszerűek a stílusos oversize pólók, amelyeket például leggingsekkel kombinálhat.

Tipp Önnek

Az otthoni ruházat tökéletes ajándék lehet szeretteinek. Az emberek többsége nem nagyon hajlik a kényelmes otthoni ruházat megvásárlására, de ha ajándékként kapják, minden bizonnyal örülnek majd neki. 

Načítám