Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Az ALOTEX.hu tavaszi inspirációja

A telet már hivatalosan is magunk mögött tudhatjuk, így örülhetünk a virágzó réteknek, a napocskának és a könnyű ruházatnak, amelyek a tavasz elválaszthatatlan részei. Inspirálódjon, és üdvözölje az új évszakot a legkiválóbb divatos darabok által.

Friss színek és elegáns minták

Tavasszal az élénk színek a tipikusak, mint a sárga és a narancssárga vagy a visszafogott árnyalatok, például a zöldé, továbbá a különféle tónusú kékek, melyek az égboltot idézik. A tavaszi virágzó fákat szépen szimbolizálja a világos rózsaszín. A hagyományos tavaszi minták közé határozottan hozzátartoznak a virág- és állatminták.

Decentní noční košilka v zelené barvě
Visszafogott, zöld színű hálóing
Trendy modré pyžamo se zvířecím vzorem
Trendi kék pizsama állatmintával
Růžová symbolizuje kvetoucí jaro
A rózsaszín a virágzó tavaszt szimbolizálja

Könnyed szatén a tavaszi nyugalomért

Az exkluzív szaténanyag puhaságával szó szerint simogatja a bőrét. A szaténból készült termékek könnyedek, finomak és fényesek. Azért is népszerűek, mert a hideg napokon melegítenek, a meleg napokon viszont kellemesen hűsítő hatásúak. Választhat szatén hálóingeket, köntösöket vagy pizsamákat is. Sok terméket összehangolhat szettként.

A tavaszi időszak ideális harisnyanadrágok viseléséhez

A tavasz gyakori problémája a hűvös reggel és a meleg délután. Ilyen időszakban a szoknyához, ruhához vagy sorthoz ideális a harisnyanadrág viselése. Nemcsak testszínű és fekete darabokat kínálunk, hanem különleges mintával ellátottakat vagy alakformáló harisnyanadrágokat is.

Stylové punčocháče Cosmos
Cosmos stílusos harisnyanadrágok

Pizsamákból és hálóingekből álló új tavaszi kollekció

Inspiráció gyanánt különleges színű TOP újdonságokat készítettünk Önnek. A rövid pizsamák vagy a kényelmes hálóingek kényelmet biztosítanak viselésük egész ideje alatt.

Načítám
Načítám