Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Élvezze a luxust nem csak a hálószobában

Szereti a luxust? Szerezzen be olyan pizsamát, hálóinget, fürdőköpenyt vagy fehérneműt, amelyek kiemelik az Ön nőiességét és érzékét az eleganciára. A luxusruházatot nemcsak a minőségi anyaga, hanem megjelenése által is felismerheti. Az érzéki csipke, a dísztüll vagy a különleges szabás tökéletesen utal a luxusra.

Luxusní dámský komplet Luna
Luna női luxusszett
Saténová košilka Deyla
Deyla szatén hálóing
Pyžamový komplet Madison
Madison pizsamaszett
Elegantní tylový župan Mak
Mak elegáns tüllköntös

Hogyan válasszunk luxusruházatot?

Mindenekelőtt összpontosítson az anyagra. A szaténruházat elbűvölő. Az anyag finom tapintású, könnyed, ezért kellemes viselet. Sima és szépen siklik a bőrön. Külseje fényes, és minden hölgyet képes ragyogóvá varázsolni. A viszkózruházat is felkeltheti figyelmét, amely ellenállhatatlanul puha. Az anyag kellemesen simogatja a bőrét, tökéletesen kiemeli a női idomokat.

A maximális luxusérzet érdekében válasszon olyan ruházatot, amely ráadásul díszített is. Például a csipke- vagy tüllanyag tetszetős hatás kelthet. Népszerűek a masnik, a díszes minták vagy az apró, csillogó díszek is.

Luxus az ágyban

Akár éjszakai fehérneműt keres a kellemes alváshoz, akár a partnerével eltöltött különleges pillanatokhoz, olyan luxushálóingeket- és pizsamákat kínálunk, amelyeket minden bizonnyal azonnal megszeret. A szaténból vagy viszkózból készült hálóingek eredeti megjelenésűek és kellemes viseletet biztosítanak. Választhat hosszú, rövid vagy keskeny vállpántos pizsamákat is.

Načítám
Načítám

A köntösnek hála tökéletes szettet hozhat létre

Rengeteg pizsamánkat vagy hálóingünket hangolhat össze szaténköntössel, amellyel különleges szettet hozhat létre. Ezeket viselheti romantikus pillanatokban, reggel, esetleg a reggeli vagy a kávé kellemesebb elfogyasztása közben, vagy akár máskor a nap folyamán.

Načítám

Női luxusfehérnemű

Szeretne a fehérneműben ellenállhatatlannak mutatni? Szerezzen be luxusdarabokat, amelyek jól illenek egymáshoz. Azonos stílusú különféle melltartó- és bugyiszabásokat kínálunk, amelyek elválaszthatatlanok egymástól.  

Az optikailag teltebb dekoltázs érdekében push-up melltartó választását javasoljuk, amely nemcsak megemeli a kebleket, hanem szépen formálja is azokat. A teltebb keblű hölgyeknek a széles vállpánttal rendelkező melltartók ideálisak. Ha természetesebb mellformára vágyik, remek választás lehet egy párnázás nélküli - bralette melltartó.

Načítám
Načítám