Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

A Saforelle menstruációs bugyik megbízható védelmet biztosítanak a menstruáció ideje alatt

Tudta, hogy minden nő akár 150 kg hulladékot termelhet betétek és tamponok formájában? Az egyszer használatos segédeszközök nemcsak nehezen újrahasznosíthatóak, hanem fehérítettek lehetnek, irritálhatják a bőrt és nem mindig kényelmesek. Élvezze a maximális kényelmet, és szerezzen be menstruációs bugyikat, amelyek környezetbarátak, biztonságosak és kellemes tapintásúak.

Az egyszer használatos segédeszközök forradalmi alternatívája

A Saforelle menstruációs bugyik tökéletesen kényelmesek, teljes mértékben helyettesíthetik az alsóneműt. Biopamutból készültek, antibakteriális kezelésű, belevarrott funkciós betéttel ellátottak, amely nedvszívó képességének hála 3 szokványos betétet vagy tampont helyettesíthet. Ráadásul ultravékony, mindössze 3 mm-es. A bugyik akár 100 mosási ciklust is kibírnak.

A bugyik menstruációs kehellyel vagy tamponnal is kombinálhatóak. Remekül kihasználhatóak inkontinenciás problémák esetén is.

Technológia a maximális védelem érdekében a menstruáció ideje alatt

A funkciós betét három speciálisan kialakított rétegből áll. A felső, érintési felület speciális textúrájának hála tökéletes nedvszívó tulajdonságú. A második réteg megbízhatóan megtartja a nedvességet (3 tamponnyi abszorbció). Az alsó réteg nedvességálló anyagból készült, amelynek köszönhetően akár 12 órán át szárazságérzetet nyújt Önnek.

Hogyan tartsuk karban a menstruációs bugyikat?

A Saforelle bugyik akár 100 mosási ciklust kibírnak. Használat után öblítse ki hideg vízben, majd mossa ki mosógépben. A bugyik a mindennapos alsóneművel együtt moshatóak 40 °C-on. A háromrétegű betét hosszabb ideig szárad, ezért legalább 3 menstruációs bugyi beszerzését javasoljuk.

Tipp Önnek

A menstruáció ideje alatt minden nő hajlamosabb a fertőzésekre, ezért a higiénia első helyen áll. Tekintse meg a helyes intim higiénia tízparancsolatát