Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Milyen ágyneműhuzat felel meg nyárra?

Hatással van a trópusi nyári időjárás az álmára? Nem tud a forróságban elaludni vagy gyakran felébred? Segíthet ebben az ágyneműhuzat cseréje. Tegye el a téli frottír ágyneműhuzatot, és cserélje le nyárira, amelyben nem fog annyira izzadni. Hogy milyen anyagból kellene lennie a nyári ágyneműhuzatnak, és milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie?

A természetes pamut nagyszerű társ nyárra

A 100%-os pamut ágyneműhuzatban soha nem fog csalódni. Remekül szívja be az izzadságot, légies és tökéletesen légáteresztő. Ezenkívül kellemes tapintású. Nagyszerű választás felnőtteknek, és a hipoallergén tulajdonságainak hála gyermekeknek is megfelel. Megszámlálhatatlan fajtájú mintával díszített, beleértve a gyermekek népszerű mesehőseit is.

A pamut ágyneműhuzatokhoz sorolhatjuk a krepp ágyneműhuzatokat is, amelyek szintén 100%-os pamutból készültek, és ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a klasszikus pamutmodellek. Sima és redőzött részekből állnak, ami különleges anyagstruktúrát hoz létre, amelyet nem szükséges vasalni.

Načítám

A pamutszatén ideális választás nyárra

A szatén ágyneműhuzatot arról ismeri fel, hogy a felszíne természetesen, finoman fénylik. Az anyaga 100%-os pamutból készült, amely nagyon finom tapintású. A hőszabályozó képességének hála nyáron tökéletesen hűt. Rendkívül légáteresztő, könnyű és puha. Azonban legyen résen, és beszerzése előtt bizonyosodjon meg, hogy természetes pamutról van szó, és nem poliészterről.

Načítám

A tulajdonságok összefoglalása, amikkel a nyári ágyneműhuzatnak rendelkeznie kellene

A nyári forró éjszakákra megfelelő ágyneműhuzatnak légiesnek és könnyednek kellene lennie. Olyan ágyneműhuzatot válasszon, amely kisebb grammsúlyú. Amennyiben éjszaka izzad, minden bizonnyal értékelni fogja a tökéletesen nedvszívó anyagot, mint pl. a pamut vagy a bambusz, amely főleg gyerekeknek kiváló választás. Nyáron ráadásul csupán olyan ágyneműhuzat alatt alhat, amely alatt nem lesz melege, és mindig betakarózhat vele.

Bavlněné povlečení Botanica Matějovský
Botanica Matějovský pamut ágyneműhuzat
Povlečení Massimo bavlněný satén
Massimo pamutszatén ágyneműhuzat
Krepové povlečení Dallia
Dallia krepp ágyneműhuzat

Tipp Önnek

Szeretne az ágyneműhuzat segítségével tökéletes nyári hangulatot teremteni? Válasszon friss mintát és élénk színeket. Nyárra remek választás a virágminta, a csíkok, díszek vagy a világos árnyalatú egyszínű ágyneműhuzatok.

Načítám