Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

A melltartók vállpántfajtái - részlet, amelyről sokan megfeledkezünk

A vállpántok a melltartók nagyon fontos részei. Lehet, hogy nem tűnnek annak, de a melltartó kiválasztásakor valóban fontosak. Létezik pár típus, és mindenkinek más felel meg. Tekintse meg, milyen vállpántfajták közül választhat, és hova felelnek meg ezek.

Podprsenka Manila
Manila melltartó
Podprsenka Yvette
Yvette melltartó
Podprsenka Juno
Juno melltartó

Klasszikus vállpántok

A klasszikus vállpánt tökéletes választás különösen a kis vagy közepes méretű keblekkel rendelkező hölgyeknek. Kellemes viselet, megfelel a mindennapokra. Ezek a vállpántok elasztikusak és állíthatóak, ezért remekül illeszkednek az alakhoz. Szélességük általában 1,6-1,8cm. Választhat melltartókat levehető és nem levehető vállpántokkal is. 

Széles vállpántok a maximális kényelemért

A teltebb keblű hölgyek minden bizonnyal értékelik a szélesebb vállpántú melltartókat. Ezek maximális alátámasztást nyújtanak, sehol nem szorítanak vagy vágnak be. Általában jól illeszkednek az alakhoz, nem lekapcsolhatóak. Megfelelnek mindennapos viseletként.

Načítám

Speciális vállpántok

A vállpántok különféle díszítéssel ellátottak lehetnek, így ezek nagyon elegánsnak és érzékinek hatnak. Népszerűek a csipkével, tüllel vagy masnikkal díszített vállpántok. díszes pántokkal rendelkező melltartók megfelelnek a mindennapokra, de a különleges pillanatokhoz is. A kínálatban kombinálható vállpántokat is találhat, amelyek nagyon jól jönnek mély hátkivágású ruhák vagy topok alá.

Vállpánt nélküli melltartók

Az öntapadós melltartók vagy a klasszikus, levehető vállpántokkal ellátott melltartók (tipikusak a balconette típusra) tökéletesen megfelelnek például báli ruhák vagy fedetlen vállrésszel rendelkező nyári topok alá.

Načítám