Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Új Gorteks luxusmelltartók nagyobb és kisebb méretekben

Most megkönnyítheti a tökéletes melltartó megtalálásának folyamatát. Új Luxusmelltartók kategóriánkban különleges nagy méretű melltartókat, de kisebb méreteket is találhat. Választhat soft, párnázott, push-up vagy fűzőszerű melltartókat fekete vagy fehér, de rózsaszín vagy kék színekben is. Ezek minőségi anyagokból gyártottak és tökéletesen illeszkednek az alakhoz. Az újdonságok közül a Gorteks márkát ajánljuk figyelmébe, amely a szett kiegészítéséhez összehangolt tangákat vagy bugyikat is gyárt. A kínált termékeket, amelyek raktáron vannak a beszállítónál, a megrendelés után 3-7 napon belül kézhez kapja. A további kollekciókról itt olvashat.

A Gorteks gyártó rendszeresen hoz létre új luxusmelltartó-modelleket

Rumi luxusmelltartó és tanga

A melltartó gyönyörű hímzett csipkéből és tüllből készült. Leveles mintával rendelkezik. Párnázás és betétek nélküli, merevítőkkel ellátott. Hátul horgokkal összekapcsolható. Állítható vállpántjai vannak. Dobozba csomagolt. A Rumi melltartó nagyszerűen összehangolható a Rumi bugyival.

A kínálatban megtalálható a Rumi fűző is

Gabi luxusmelltartó és bugyi

A melltartó fekete csipkéből készült keleties mintával és erős tüllből. Széles vállpántjai vannak, hátul horgokkal összekapcsolható. Három részből álló kosarai vannak. Képes rögzíteni és kerekké formálni a nagyobb kebleket is. Dobozba csomagolt, összehangolható a Gabi bugyival.

Heidi luxusmelltartó és bugyi

A melltartó hímzett luxuscsipkéből és tüllből készült. Bardot szabású, merevítőkkel ellátott. A kosarak alsó részében másik réteg belevarrott tüll található a jobb kényelemérzetért és a rögzítés céljából. A melltartó hátul horgok segítségével összekapcsolható. Állítható vállpántjai vannak. Hangolja össze a Rumi bugyival vagy tangával.

Mistress luxusmelltartó és bugyi

A melltartó tüllből és hímzett csipkéből készült. Párnázott kosarai vannak kivehető push-up betéttel, merevítőkkel is ellátott. Ennek köszönhetően rögzíti, megemeli és a kívánt alakra formálja a melleket, így azok teltebb hatásúak lesznek. A melltartó hátul horgok segítségével összekapcsolható. Lekapcsolható, állítható vállpántokkal rendelkezik. Dobozba csomagolt. Hangolja össze ezt a melltartót a Mistress bugyival.

A luxusmelltartók 50 méretben kaphatóak, és szettként összehangolt bugyik is rendelkezésre állnak hozzájuk