Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Összehangolt fehérnemű - elbűvölő újdonságok a Gortekstől

A luxusmelltartók kategóriájába újabb gyönyörű újdonságok kerültek be - a Gorteks márka fehérneműi. Gyönyörködjön a bugyikból és melltartókból álló szettekben, esetleg szerezzen be csipkebodyt vagy tangát. Választékunkban most párnázott és párnázás nélküli melltartókat és merevítők nélküli bralette melltartókat is találhat.  A bugyik lehetnek klasszikus bugyik, magas derekú bugyik vagy tangák. Megérdemli, hogy minden helyzetben csinos legyen.

Veneto melltartó és bugyi

A melltartó push-up betétekkel ellátott, párnázott és merevítői is vannak. Ennek köszönhetően tökéletesen formálja a kebleket, rögzíti és optikailag növeli azok méretét. Elöl szélesebb a vállpántja, a kosarak között dísz található. Az alsó részen a csipke enyhén meghosszabbított. A melltartó vállpántjai állítható hosszúságúak és hátul összekacsolhatóak. A melltartó a Veneto bugyival összehangolt.

Veneto női fehérnemű - további újdonságok

Valentina melltartó és bugyi

  • A melltartó kosarai párnázás nélküliek, ezért a melleknek természetes megjelenést kölcsönöznek.
  • Merevítőkkel ellátott, amelyek rögzítő hatásúak.
  • Fekete és minta nélküli, elasztikus tüllből készült.
  • Állítható vállpántjai vannak, amelyek nagyobb méretekben szélesek. 
  • A melltartó kényelmes és kellemes viselet.
  • Bugyival összehangolható.
  • Ajándékdobozban kapja kézhez.

Zara melltartó és bugyi

A melltartó kosaraiak alsó része párnázott. Merevítőkkel ellátott, hátul összekapcsolható. Remekül rögzíti a kebleket, kényelmes. Széles vállpántjai vannak, amelyek hossza állítható. A kerület elasztikus tüllből készült. A melltartó összehangolható a Zara bugyival. Ajándékdobozba csomagolt.

Zara női fehérnemű - bestseller