Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Üdvözölje az új évet mutatós ALOTEX fehérneműben

Az új év valaki számára nagy változást és új kezdetet jelenthet. Másoknak az új év aggodalmat hozhat amiatt, ami történni fog. Nem hiába mondják azonban, hogy "Olyan lesz az egész év, amilyen az újév." Élvezze ki az új év érkezését a modern darabok pompájával, nagyszerű árakon.

Divatirányzatok az új év megünneplésére

Stílusosan ünnepli az új év érkezését? Szerezzen be ellenállhatatlan fehérneműt vagy elegáns szettet, amelyben egyszerűen egyedinek fogja érezni magát. Amennyiben nem megy sehova, és inkább az otthoni kényelmet részesíti előnyben, tegye kellemessé a szilveszteri estét mutatós otthoni ruházatban. Az egész családdal együtt ünnepel? Hangolja össze megjelenésüket pizsamák segítségével, meglátja, mennyi szórakozásban lehet része családként.

Kényelem egész évben

Szeretné magát egész évben kellemesen érezni és alaposan kipihenni magát? Szerezzen be a lehető legfinomabb anyagból készült ALOTEX pizsamát, amelyben tökéletesen kialudhatja magát. Az új év ünneplését követő nehéz reggelt bolyhos fürdőköpennyel teheti kellemesebbé - kényelmesen beleburkolózhat, nézze meg kedvelt meséit, és élvezze ki a többi szerettével eltöltött közös reggelt.

Takarékoskodjon az új évben

A jelenlegi rendszeres drágulás és a növekvő infláció mellett minden forintot meg kell spórolni. Inspirálódjon a különleges divatos darabok által remek áron. Választhat pizsamákat, hálóingeket, fürdőköpenyeket, fehérneműket és egyéb ruházatot akciós áron. 
TIPP: Már van újévi fogadalma? Tekintse meg, mire összpontosítson.