Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Cornette

37 termékek

A Cornette gyártóról

A Cornette egy fehérneműmárka nőknek, férfiaknak és gyermekeknek. A gyártás során az eredeti designra, a kitűnő anyagválasztásra és a legjobb tervezőkkel való együttműködésre összpontosít. A Cornette márka termékválasztékát a legigényesebb ügyfelek keresik, és joggal nevezik a luxus szimbólumának. Szakértő a nappali vagy éjszakai fehérneműk gyártásában, amelyek nem hagyományos mintáikkal kiemelik a viselőik eredeti stílusát. A Cornette fehérneműk közismertek pl. Németországban, Nagy-Britanniában. Franciaországban stb.

Cornette alsónadrágok

A Cornette márkát az Alotex.hu webáruházunkban mint a férfi fehérneműk (főképp férfi alsónadrágok) vezető gyártóját választottuk ki. Ezen alsónadrágok minőségéről és kényelmességéről már rengeteg ügyfelünk meggyőződött. Az alsónadrágok kellemes és puha tapintású, kiváló minőségű pamutból készültek. Az alsónadrágok szegélye nem vág be a bőrbe, a Cornette alsónadrágok hosszabb szárral gyártottak, a slicc gombbal ellátott. Kínálatunkban kockás alsónadrágok, esetleg mintával díszített darabok állnak rendelkezésre minden férfi számára. Vásárláskor minden bizonnyal megörvendezteti Önt a Cornette márka termékeinek kedvező ára is.

Cornette férfi boxerek

A férfiak természetesen értékelik az állandó innovációt a férfi alsóneműk szabásának területén, amely a személyes komfortérzetet és a kényelmes viseletet tartja szem előtt. A férfi boxerek derékrészének bújtatójában széles és lapos gumi található, az ágyékrész bő. A boxerek lapos varrásokkal rendelkeznek, a nadrágrész nem szorít, anatómiailag formált. Biztos meglepik Önt az egyedülálló minták és színek is. Népszerű pamutból készültek elasztán és viszkóz hozzáadásával. Minden termék ajándékdobozba csomagolt. A boxerek egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhatnak.