Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Donna MK

2 termékek

A Donna MK márka

A Donna cég 1992-ben jött létre, és azóta fürdőruhák, hálóingek és pizsamák gyártásával foglalkozik. A fehérneműket Olaszországból és Franciaországból származó minőségi csipke díszíti. A gyártó ragaszkodik a legkorszerűbb varrógépekkel dolgozó, magasan képzett munkaerőhöz. Évente kétszer jelennek meg Donna márkájú új kollekcióval a piacon. Az ügyfelek ezekben a fehérneműkben és fürdőruhákban egyedülállónak és elegánsnak érezhetik magukat.

Donna MK női fürdőruhák

Az ALOTEX.hu katalógusában a Donna gyártó a kétrészes fürdőruhák (ún. bikinik) egyik állandó képviselője. A minden évben megjelenő új fürdőruhakollekció meggyőzött minket arról, hogy nagyon népszerű márka. A Donna fürdőruhák esetében főleg a jó anyagot; a minták, szabások és színek sokféleségét; az egyszerű szabások színességét és széles választékát; a visszafogott díszítést; a felső- és alsórész kombinálhatóságának lehetőségét és a nem praktikus, kirívóan trendi modellek kerülését értékeljük. Ráadásul az árak rendkívül kellemes tartományban mozognak. A kétrészes fürdőruhák egységesített kínálatát minden fürdőruhaszezonban megtalálhatja, és a nyári szezonon kívüli időszakban kihasználhatja a vonzó árengedményeket.

Donna MK nyári és téli pizsamák

A Donna márka gyártója pizsamák széles választékát kínálja. Sok Donna pizsama pólóból és sortból áll, mely ideális megoldás lehet a meleg nyári éjszakákon. Nagyon népszerű az ún. 3/4-es Donna pizsamák is, vagy a különféle kellemes tapintású és meleg szövetekből készült téli, hosszú ujjú pizsamák. A Donna pizsamák egész sorát akár kényelmes házi öltözéknek is használhatja. A kínálatba felvettünk érzéki Donna hálóingeket is.