Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női hálóingek - Donna

Fedezze fel nőiességét, és lepje meg magát kényelemmel nem csak éjszakára az ALOTEX fehérnemű hálóingei által. Luxuskivitelű és esküvői szaténhálóingeket kínálunk az Ön különleges pillanataihoz, hálóingeket a kényelmes alváshoz, valamint viszkózhálóingeket mindennapos viseletre. Célunk, hogy széles skálájú választékot nyújtsunk Önnek alváshoz hálóingekből, amelyekben rendkívül jól érzi majd magát. Ezért kínálatunkban csak kiváló minőségű női hálóingeket találhat divatos és elegáns szabásvonallal, kitűnő áron.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Tulajdonság

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Pántok
Hossz

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Ujj típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Dekoltázs

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

10 040 - 13 630 Ft

36 termékek

Mi a Donna márka

A Donna márka 1993-ban keletkezett. A vállalat a nők álmainak, vágyainak valóra váltását és szükségleteinek kielégítését tűzte ki céljául. Kiváló minőségű anyagokból készült fehérneműket gyárt nagy hangsúlyt fektetve a részletekre és a színkivitelre. A gyártás a legkorszerűbb technológiák felhasználásával megfelel a legmodernebb divatirányzatoknak. Lépjen be Ön is a Szépség világába, amit a Donna márka nyit meg Ön előtt.

A Donna márka a kínálatunkban

A Donna márkájú termékek kínálatunk abszolút újdonságaink számítanak. Szerettük volna kiegészíteni szaténprogramunkat egy új, valami által különleges anyaggal. Ilyen anyagnak bizonyult a szatén elasztán hozzáadásával . Jobban illeszkedik a sziluetthez, ugyanakkor lágyan leomló és erős anyag. Kiváló minősége első pillantásra szembeötlő. Egyéb, Donna márkájú termékek a kitűnő minőségű viszkózból készült éjszakai viseletek. A viszkóz hálóingek és pizsamák a drágább, és egyben luxuskivitelű termékek közé tartoznak kínálatunkban. Sokkal jobb választás lehet, mint a pamut fehérnemű.