Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Eldar

108 termékek

Eldar fehérnemű 

Az Eldar egy ismert és közkedvelt női fehérneműmárka. Csaknem 20 éve van jelen az európai piacon. Elegáns és kényelmes, kifinomult és csábos stílusú, a legújabb divatirányzatokat is követő fehérneműt gyárt. Céljuk, hogy minden nő szabadnak és jól érezze magát. Az Eldar gyártó jelenleg néhány kollekciót készít: romantikus fehérneműt, alakformáló fehérneműt, sportos fehérneműt, viszkóz- és pamuthálóingeket, elegáns pólókat, hálóingeket, és újabban rendkívül keresett, pamut és elasztán keverékéből készült hálóingeket.

Elegáns Eldar pólók és trikók

Az alotex.hu-n romantikus kollekciók állnak rendelkezésére, melyekben szegecsekkel, kövekkel vagy csipkével díszített finom pólókat és trikókat is megtalálhat. A munkahelyi öltözet eredeti megoldásai lehetnek - nagyszerűen illenek szoknyához, nadrághoz vagy akár mindennapos öltözékként farmerhez is. A pólók és trikók elasztán hozzáadásával készült pamutból gyártottak, ezért nagyon kellemes tapintásúak, ellenállók és rugalmasak. Néhány modell viszkózból készült. Ez az anyag könnyű, légáteresztő, elasztikus és rendkívüli nedvszívó-képességgel rendelkezik. A trikók viselhetőek felső ruházatként vagy alsóingként. A termék ajándékdobozba csomagolt.

Eldar viszkózhálóingek és pamutalsóingek

Figyelemfelketően elegáns benyomást keltenek az Eldar hálóingek, melyek finoman leomló, viszkóz elnevezésű anyagból készülnek. A romantikus csipkét vagy a tüllt a finom anyaggal kombinálják, ami érzékinek és lenyűgözőnek hat. A tisztán százszázelékos pamutból készült alsóingben csakis kellemesen érezheti magát. Választhat keskeny pántos, csipkével és különböző típusú kivágásokkal rendelkező alsóinget, melyek fehér vagy fekete változatban is rendelkezésre állnak.

Kényelmes, puha push-up melltartók az Eldartól

Nagyon keresett termékek a puha Eldar melltartók, amelyek az öltözet alatt szinte észrevétlenek, ugyanakkor tökéletesen formálják az alakot és telt dekoltázst hoznak létre. Puha, csipke nélküli, a kosarakon (push-up típus) díszített és hímzett melltartók állnak rendelkezésre, mint pl. a Clara és Clarissa modellek, melyek megtalálhatóak fehér, testszínű (bézs) és fekete változatban is. A kosarak varrás nélküliek, formázottak és mikroszálakból készültek. Töméseket rejtenek magukban, merevítőkkel megerősítettek. A klasszikus Eldar push-up melltartók az elegancia és minőség jegyét viselik magukon, valamint kényelmes viseletet garantálnak. 

Eldar alakformáló fehérnemű

Az Eldar kínálatában női alakformáló alsókat és női alakformáló tangákat is találhat, melyek finom és puha mikofibrából készültek. Az ezen anyagból készült termékek rugalmasak, tökéletesen illeszkednek a testhez, alakjukat megtartják és gyorsan száradnak. Az alakformáló fehérnemű ideális vonalakat hoz létre, feszesíti a testet és formálja azt. Az alotex.hu kínálatában azonnali küldésre kész, sok különböző változatú alakformáló fehérnemű van előkészítve, melyek a hastájékra, fenékre, csípőre vagy a combokra koncentrálnak. Rendelkezésre állnak Eldar alakformáló alsók hosszabbított nadrágrésszel, Eldar magasított derekú alsók, Eldar karcsúsító alsók csipkével, valamint Eldar alakformáló tangák is.

Eldar lézervágott fehérnemű

Az Eldar lézervágott alsók három változatban állnak rendelkezésre. Ezek a következők: csípőbugyik, klasszikus szabású alsók és a száras bugyik. Felülmúlhatatlan minőségű elasztikus szálakból készültek, amelyeknek hála jól illeszkednek az alakhoz, rugalmasak, finomak és simák. A lézervágott alsókat minden nő értékelni fogja, aki bármely tevékenységnél kényelmesen és szabadnak szeretné érezni magát. A lézervágott fehérnemű speciális technológiával gyártott, amely során a szélek vágása lézer útján megy végbe. A szegélyek így nem gyűrődnek és természetesnek hatnak.