Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Emili

51 termékek
Asari női alsóing, bézs

Asari női alsóing, bézs

4 340 Ft

raktáron a beszállítónál

Bloom brazil bugyi, bézs

Bloom brazil bugyi, bézs

3 890 Ft

raktáron a beszállítónál

Wella csípőbugyi, bézs Wella csípőbugyi, bézs

Wella csípőbugyi, bézs

2 540 Ft

raktáron a beszállítónál

Emili alsónemű

Az Emili az ún. laser cut (lézervágott) női alsónemű kizárólagos gyártója. Különféle szabású varrás nélküli bugyikat, varrás nélküli alakformáló bugyikat és varrás nélküli tangákat állít elő.

Emili lézervágott bugyik és tangák

A szegélyek kialakításának technikája lézer segítségével azért használatos, hogy az alsónemű szélei simák (egyenesek vagy hullámosak), de főleg varrás nélküliek legyenek, amelynek köszönhetően kevésbé kopnak. Az alsóneműk - bugyik vagy tangák - így tökéletesen a testhez tapadnak, az öltözet alatt szinte láthatatlanok. A felhasznált anyagnak hála (microfibra) az Emili alsónemű százszázalékosan kényelmes és légáteresztő.

Emili lézervágott bugyik

Ezen márka lézervágott változatait is megtalálhatja az alakformáló bugyik kínálatában. Ezek az alsók tökéletesen formálják a combokat, feszessé varázsolják a hasat, ráadásul szélei nem vágnak be. Az Emili alakformáló bugyik több szabásváltozata áll rendelkezésre: magas derekú alakformáló bugyik (a combok és a hasi terület formálásáért), klasszikus szabású alakformáló bugyik (a combok és az alhas formálásáért), alakformáló bugyik szélesebb vagy keskenyebb csípőrésszel (a csípő és combok formálásáért), valamint a combméret csökkentésére szolgáló alakformáló bugyik. Testszínű, fehér vagy fekete változatban elérhetőek.

Emili pamuttrikók

A női trikók minőségi, tiszta pamutból készülnek, díszítőelemekkel - fényes szegéllyel - ellátottak a trikó felső szélén. Az Emili trikók kényelmesek és kellemes tapintásúak. A ruházat alatt viselhetőek különösen a hidegebb időszakokban. A fehérnemű ajándékdobozba csomagolt.