Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Boxerek

A férfi alsóneműk egyre népszerűbb kategóriája a boxeralsó. Talán már Ön is váltott a régen közkedvelt bő boxerek vagy fecske alsókról. Miért? Mert a boxerek a két típus tökéletes elegyítésével a legmodernebb változata. 

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

3 440 - 8 990 Ft

24 termékek

Kényelmesek, de nem olyan bőek mint a bő boxerek, hogy ne legyenek kényelmetlenek a ma divatos szűk nadrágok és farmerok alatt, de egyben nem olyan szűkek és feltáróak mint a fecske alsók. A legnagyobb népszerűségnek a varrat nélküli boxerek örvendenek, amik maximális kényelmet és tökéletes külsőt biztosítanak minden fajta ruházat alatt. A webáruházunkban minőségi boxerek széles választékát kínáljuk, melyek rangos európai beszállítóktól érkeznek, verhetetlen árakon.

A jelenlegi sláger? Varrat nélküli boxerek

Jelenleg a legnagyobb sláger a varrat nélküli boxeralsó, amely speciális technológiával és egyedi poliamid szálakból álló anyagból készült, így a boxerek különleges hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek. A kínálatunkban lévő boxerek nem rendelkeznek oldalsó varratokkal vagy kényelmetlen gumival derékban. A varrat nélküli boxerek természetesen rugalmasak, így tökéletesen alkalmazkodnak minden testalkathoz és a legszűkebb ruhák alatt sem láthatóak. Az anyag ezen felül puha és légáteresztő. Ezért a varrat nélküli boxerek nem hiányozhatnak egyetlen férfi ruhatárából sem.

Shortbox hosszúság – az arany középút

A boxereknél nagyon népszerű az ún. shortbox hosszúság, rövidített szárakkal. Ami a színeket illeti, nincs jobb az örökzöld fehér és fekete változatoknál. Úgy mint a bővebb boxereknél, az idei szezon trendje az elegáns csík szürke, kék vagy zöld kombinációban.

A legjobb az európai beszállítóktól verhetetlen árakon

Az ALOTEX.hu-n neves európai beszállítók különböző típusú és mintájú boxerek széles választékát találhatja. A legkeresettebbek közé tartoznak például a Brubeck cég boxerei, amely funkciós ruházat és extrém sportokhoz való ruházat gyártására specializálódik a legmodernebb technológiákat használva. Továbbá a Cornette gyártó divatos mintázatú, pasztell színekben elérhető boxereit is megtalálhatja nálunk.