Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Fecske alsók

Bár a férfi ruhatárakat egyre gyakrabban uralják a népszerű boxeralsók, a minőségi fecske alsó klasszikus darabja marad férfi alsóneműknek, így nem hiányozhatnak egy férfi felszereléséből sem.

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Anyag típusa

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Minta

Filtrovat můžete i více hodnot současně.

Csomagolás
Márka
Ár

3 310 - 8 730 Ft

16 termékek

A moder anyagokból készült fecske alsó biztosan sehol nem nyom és teljes kényelmet biztosít. Előnye, hogy a szabásának köszönhetően nem lesz zavaró szűk farmerok alatt vagy megerőltető fizikai tevékenységek közben sem. Újdonságnak számítanak az exkluzív varrat nélküli fecskék, amelyek a mindennapi minőségi alsónemű minden követelményét teljesítik. Légáteresztőek, kellemesek a bőrhöz, kényelmesek és közben tökéletesen testhez simulnak. 

Minőségi fecske alsó - elsőosztályú alsónemű az elsőosztályú teljesítményhez 

Kihívást jelentő sportteljesítmény várja? Próbálja ki az egyedülálló varrat nélküli Brubeck fecske alsókat, amelyek az elsőosztályú pamut, poliami és elasztán ötvözésének köszönhetően tökéletes társai lesznek a kihívást jelentő napokon. Az oldalsó varratok és szoros gumi nélküli fecske alsók maximális kényelmet fognak nyújtani és közben jól is nézhet ki. Viszont nem csak sportolás közben fogja ezeket értékelni. A különleges kényelem nélkülözhetetlen a nagy események során, estélyeken de a mindennapokon is, főként ha a szűk szabású nadrágokat tartja előnyben.

Ha a klasszikus szabások rajongója, biztosan ki kell próbálnia a sportos szabású és anatómiai formájú fecske alsókat, mint például a Sesto Senso márka. Tiszta pamut elasztán szálakkal átszőve, amely biztosítja az optimális testhezállóságot, puhaságot és az ellenállóságot. Emellett biztosítani fogja az intim részeknek kijáró kényelmet és a férfias külsőt.

Minőségi fecske alsók széles választéka verhetetlen árakon

A kínálatunkban elegáns fekete, energikus kék vagy klasszikus fehér színű fecske alsókat találhat verhetetlen árakon! Ne habozzon és válasszon az ALOTEX.hu exkluzív férfi alsónemű kínálatból a mindennapokra és a nehéz pillanatokra is.