Keresés

Bejelentkezés

Elfelejtettem a jelszót

Először vagyok itt, regisztrálni szeretnék

Női fürdőruha

Szeretné kiélvezni a fürdőruhaszezont? Ebben az esetben szerezzen be női fürdőruhát webáruházunkban. Kínálatunkban találhat sportos egyrészes fürdőruhákat, kényelmes tankiniket vagy csábító monokiniket minden méretben, melyek reálisak és általunk újramértek. Ugyanis úgy döntöttünk, hogy idén a víz mellett eltöltött időt minden nő számára kellemesebbé tesszük. Így a mérettáblázatban a fürdőruhák valódi méreteit tüntetjük fel, és a bikini megvásárolásakor az alsó- és felsőrész különböző méretei közül választhat, amelyek megtalálhatóak raktárunkban. A fürdőruha melltartójának és alsójának kategóriái között ráadásul a kétrészes fürdőruhákat ízlése szerint kombinálhatja. Hisszük, hogy a nagy mennyiségű minőségi és divatos fürdőruha közül remek áron Ön is kiválasztja a legmegfelelőbbet!

 

 Tippek és méretek fürdőruhamelltartókhoz

 

Olvasson tovább
Szűrő
Méret
Szín

Paraméterek

Méret
Szín

Filtrovat můžete i více barev současně.

Márka
Ár

2 250 - 24 430 Ft

173 termékek

Az idei fürdőruha-kollekció rendkívüli újdonságai

Tudjuk, mely fürdőruhák éppen a legdivatosabbak, és hogy milyen fürdőruhában lesz nemcsak varázslatos és ellenállhatatlan, hanem naprakész is. Törődtünk azzal is, hogy az új fürdőruha-kollekció teljesítse a nők magas igényeit a fürdőruhák funkcióját és megjelenését illetően is. Ezért jól bevált gyártók női fürdőruháit forgalmazzuk. Ezek a fürdőruhák minőségi fürdőruhaanyagból készülnek. Az idei fürdőruhaszezon fürdőruhamodelljei egzotikus jellegűek, tarkák, sok etnostílusú mintával díszítettek.

A naprakész fürdőruha

Amennyiben naprakész szeretne lenni idén nyáron, csomagoljon a nyaraláshoz vagy a medencéhez kivágott egyrészes fürdőruhát egzotikus mintával. A legmenőbbek a pálmák, trópusi virágok, gyümölcsök és a kedvelt flamingók. Inspirálódjon az új, Amira fürdőruhatípusunk által.

Szép alakját kiemeli az etnomintás monokini. Legyen vad és fékezhetetlen a strandon vagy a medencénél Dara ecru fürdőruhában. 

A lebarnult bőrét szépen kihangsúlyozhatja egy tarka fürdőruha, amely az idei fürdőruhaszezon nagy slágere. Legnépszerűbb nyári modell a Midis szivárványos kétrészes fürdőruha push-up melltartóval.


A rendkívüli újdonságok közé tartozik az egzotikus virágmintával díszített Yanna tankini. A tankinik egyre népszerűbbek, mert jól elfedik az apróbb szépséghibákat. Ezt a nők mindig értékelik.